Zašto je potencijalno uvođenje kovid propusnica udarac prvo na svadbe, pa tek onda na klubove: Tamo dolazi svako

14.09.2021

06:19 >> 08:35

0

Autor: A.S.

Bubanja je predložio i da se spusti cena brzih testova

Zašto je potencijalno uvođenje kovid propusnica udarac prvo na svadbe, pa tek onda na klubove: Tamo dolazi svako
Copyright Boško Bubonja / Printscreen/Kurir tv

Nove mere u suzbijanju koronavirusa razmatraju se svakodnevno, a jedna od glavnih tema svakako je i uvođenje  kovid propusnice.

I dok ugostitelji razmišljaju kako će iste uticati na obim i kvalitet posla, direktor Event industrije, Boško Bubonja, prilikom gostovanja u jutarnjem programu Kurir televizije, naveo je da su ipak svadbe prve na udaru.

Pročitajte još:

– Jel se u klubovima ne peva? Mi na 500 kvadrata imamo 150 gostiju, a klub na istu kvadraturu 800. Gosti na svadbama su suptilniji, ima i mnogo starijih koji su došli da ispoštuju događaj i rodbinu, koji će se kraće zadržati, sesti u neki ćošak ili pored prozora i vrata s maskom – kazao je Bubonja.

– Ako neko oseti loše ili da ima temperaturu reći će neću da idem na svadbu, zaraziću rodbinu, a u klubove dolazi svako – naveo je Bubanja i dodao da podržava odluke političkog dela Kriznog štaba koji se trudi da obezbedi da privreda radi i pored cele situacije.

On dodaje da je pre kovid propusnica trebalo uvesti karantin za sve koji su se vratili s putovanja i letovanja u inostranstvu jer čemu onda kovid propusnica ako su oni u zemlju ušli tako.

Pročitajte još:

Bubanja je predložio i da se spusti cena brzih testova koji u Rumuniji koštaju 2,5, u Grčkoj oko 4 a kod nas više od 10 evra. Dodao je da bi bilo dobro da probamo da nabavimo te testove po najnižim cenama.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike