Potvrđena optužnica protiv Mike Aleksića!

01.07.2021

11:00 >> 12:35

0

Protiv ovog rešenja optuženi i njegov branilac mogu izjaviti žalbu Apelacionom sudu u Beogradu, u roku od tri dana od dana prijema rešenja

Potvrđena optužnica protiv Mike Aleksića!
Copyright Printscreen/Youtube, RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Krivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu na sednici veća održanoj dana 29. juna 2021. godine donelo je rešenje kojim je potvrdilo optužnicu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, podignutu protiv okrivljenog Miroslava Aleksića kojem se stavlja na teret izvršenje više krivičnih dela silovanja u produženom trajanju, kao i više krivičnih dela nedozvoljene polne radnje.

Ispitujući optužnicu Višeg javnog tužilaštva, krivično vanpretresno veće je stalo na stanovište da prikupljeni dokazi tokom predistražnog i istražnog postupka daju dovoljno osnova za zaključak da je okrivljeni opravdano sumnjiv da je izvršio krivična dela koja su predmet optužbe.

Mika Aleksić/Printscreen/YouTube

Protiv ovog rešenja optuženi i njegov branilac mogu izjaviti žalbu Apelacionom sudu u Beogradu, u roku od tri dana od dana prijema rešenja.

Pročitajte još

Podsetimo, istraga protiv Aleksića vodila se zbog sumnje da je počinio 19 krivičnih dela, od kojih je osam silovanja i 11 krivičnih dela polnog uznemiravanja nad devet devojaka, među kojima su i glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike