Dajana iz Emirata posetila Beograd i oduševila se: Istakla šta joj se najviše dopada - "Srbija je osvojila moje srce" (VIDEO)

07.06.2024

12:28

0

Kako je objasnila na svom Jutjub kanalu "Diana Montie" na kom objavljuje razne videe sa svojih putovanja, u Beograd se zaljubila na prvi pogled

Dajana  iz Emirata posetila Beograd i oduševila se: Istakla šta joj se najviše dopada - "Srbija je osvojila moje srce" (VIDEO)
Dajana oduševljena Srbijom - Copyright YouTube/Diana Montie

Nakon prve posete Srbiji ranije ove godine, Dajana Monti iz Ujedinjenih Arapskih Emirata posetila je Beograd po drugi put i priznala da joj naša prestonica "topi srce" i da je apsolutno zaljubljena u nju.

Kako je objasnila na svom Jutjub kanalu "Diana Montie" na kom objavljuje razne videe sa svojih putovanja, u Beograd se zaljubila na prvi pogled.

A nakon nekoliko meseci i njenog ponovnog dolaska, sada je sigurna da bi volela da kupi nekretninu baš u ovom srpskom gradu.

- Kada ljudi pomisle na evropske glavne gradove, uglavnom misle na Rim, Pariz ili London. Međutim, ono što im možda neće pasti na pamet jeste Beograd. Međutim, ovaj grad, koji je doživeo najokrutnije bombardovanje devedesetih, prelep je grad, ispunjen istorijom, ali i modernim stvarima koje treba videti - napisala je lepa Dajana ispod svog videa.

Kako je dalje istakla, nakon što je dobila veliki broj pozitivnih reakcija na prošli video, ali i pozive za ponovnu posetu Srbiji, odlučila je da spakuje kofer i opet dođe u srpsku prestonicu.

 

 

- Evo me ponovo u Beogradu. Hvala svim Srbima koji su mi tokom prvog dolaska pokazali toliko ljubavi i pozvali me da ponovo dođem. Poziv sam shvatila ozbiljno, pa sam došla da Srbiju istražim malo bolje nego prošli put - rekla je Dajana, koja je priznala da je prethodnog puta bila oduševljena Muzejom Nikole Tesle, a da sada, pored Beograda, planira da obiđe i Novi Sad.

"Stvarno volim ovu zemlju"

Šetajući se Kalemegdanom, Savamalom, Beogradom na vodi..., Dajana je bila oduševljena svakim mestom i objašnjavala je drugim strancima šta je ono što bi i sami obavezno trebalo da posete.

- Uvek se osećam kao da prvi put dolazim u Beograd. Bez sumnje, Srbija je osvojila moje srce iz očiglednih razloga - a to je da se osećam kao da sam svoj na svome, kao da prošli put nisam ni otišla, već da sam sve vreme bila ovde. Ovaj grad mi topi srce! Možda treba da razmislim o kupovini nekretnine u Beogradu. Ne znam, stvarno volim ovu zemlju - zaključila je Dajana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike