Upozorenje iz MUP-a ako krećete van zemlje: Očekujte gužve, a posebno na prelazu Bajakovo!

26.04.2024

12:58

0

Autor: R.M.

Na prelazu Bajakovo, 29. i 30. aprila granična policija Republike Hrvatske testiraće informacioni sistem za granične provere, pa može doći do zastoja

Upozorenje iz MUP-a ako krećete van zemlje: Očekujte gužve, a posebno na prelazu Bajakovo!
Copyright Tanjug/Printscreen

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je MUP Srbije na svom Instagram nalogu.

-  Na graničnom prelazu Bajakovo, 29. i 30. aprila u vremenu od 7 do 19 časova, granična policija Republike Hrvatske testiraće informacioni sistem za granične provere, što može dovesti do dodatnog zadržavanja na graničnom prelazu Batrovci. Preporučujemo građanima da u ovom vremenskom periodu koriste druge granične prelaze prema Hrvatskoj - piše u saopštenju.

Naglašava se da će uprava granične policije preduzeti sve mere i radnje kako bi smanjila period čekanja na svim graničnim prelazima.

 

 

Oni su podsetili građane da se o stanju na graničnim prelazima mogu upoznati na internet stranici Ministarstva unutrašnjih poslova i Auto-moto saveza Srbije.

Ukoliko se krećete ulicama Beograda ili Novog Sada informišite se na vreme -  pratite 24sedam kamere uživo.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike