Danas oblačno sa kišom, mogući lokalni pljuskovi sa grmljavinom

24.04.2024

06:32

0

Autor: I.K.

Najniža temperatura od 6 do 10 stepeni, a najviša od 14 na severozapadu do 21 stepen na jugoistoku Srbije

Danas oblačno sa kišom, mogući lokalni pljuskovi sa grmljavinom
Copyright Profimedia

Prema prognozi RHMZ ujutru nas čeka umereno do potpuno oblačno, ponegde sa slabom kišom, dok će u toku dana biti promenljivo oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Vetar će biti slab i umeren, u Vojvodini i planinskim predelima i jak, zapadni i jugozapadni, posle podne i uveče u postepenom skretanju na severozapadni.

Najniža temperatura od 6 do 10 stepeni, a najviša od 14 na severozapadu do 21 stepen na jugoistoku Srbije. 

U četvrtak umereno do potpuno oblačno i hladnije, na jugozapadu, jugu i jugoistoku mestimično sa kišom, dok će na visokim planinama u ovim predelima ujutru padati sneg. U ostalim predelima kiša će biti ređa pojava, a na severu se očekuju i sunčani intervali. Vetar uglavnom slab promenljiv, na istoku umeren severozapadni. Najniža temperatura od 3 na severozapadu do 10 stepeni na istoku Srbije, a najviša od 12 do 16 stepeni. Uveče razvedravanje.

U petak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a u brdsko-planinskim predelima ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 2 do 7, a najviša od 16 do 20 stepeni.

U subotu pretežno sunčano i toplo. Vetar uglavnom slab promenljiv, na istoku umeren zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura od 4 do 9, a najviša od 19 do 23 stepena.

Prema prognozi za period od 28. aprila do 2. maja biće pretežno sunčano i postepeno toplije. Početkom maja promenljivo, ponegde sa kratkotrajnom kišom i pljuskovima sa grmljavinom.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike