Mestimično vlažni kolovozi, kamioni na Batrovcima čekaju osam sati

17.03.2024

08:08

0

Po informacijama Uprave granične Policije RS, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja.

Mestimično vlažni kolovozi, kamioni na Batrovcima čekaju osam sati
Ilustracija - Copyright 24swedam/M.M.

Povremeno slaba kiša i mestimično vlažni kolovozi će u većini krajeva Srbije će u drugom danu vikenda pratiti vozače, a zbog niske oblačnosti vidljivost može biti smanjena na prevojima, dok je opasnost od odrona u promenljivim vremenskim uslovima uvek prisutna, saopštio je danas Auto Moto Savez Srbije.

Prema izveštaju zimske službe JP „Putevi Srbije“, zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom su na snazi na putnim pravcima II A-210 Jošanička Banja – Kopaonik, II A-210 Kopaonik - Rudnica i II A-211 Kopaonik - Jaram. Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Po informacijama Uprave granične Policije RS, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja. Kada je reč o teretnim terminalima, na GP Batrovci na izlazu iz zemlje se čeka osam sati, a na Horgošu 90 minuta.

U popodnevnim i večernjim satima kada se broj vozila i intezitet saobraćaja osetno pojačava tada su uobičajeni česti zastoji i prekidi u saobraćaju zbog toga na mestima gde je vožnja usporena brzo dolazi do formiranja kolona, saopštava AMSS. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike