Danas oblačno vreme, sa kišom i lokalnim pljuskovima, na visokim planinama sa snegom

17.03.2024

06:32

0

Autor: I.K.

Prestanak padavina i postepeno razvedravanje se očekuju ujutru

Danas oblačno vreme, sa kišom i lokalnim pljuskovima, na visokim planinama sa snegom
Copyright TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Danas se očekuje umereno do potpuno oblačno vreme, na severozapadu suvo, u ostalim krajevima mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima, na visokim planinama sa snegom.

Prestanak padavina i postepeno razvedravanje se očekuju ujutru i pre podne u ostalom delu Vojvodine, sredinom dana u zapadnim i centralnim, a posle podne i u ostalim krajevima. Vetar slab i umeren, na severu i istoku Srbije povremeno i jak severozapadni, uveče u slabljenju. Najniža temperatura od 5 do 10, a najviša od 13 do 17 stepeni, prognozira RHMZ

U ponedeljak promenljivo oblačno, ponegde sa kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskom. Vetar slab do umeren, ujutru i pre podne južni i jugoistočni, od sredine dana u skretanju na severni i severozapadni. Najniža temperatura od 1 do 7, a najviša od 13 do 18 stepeni.

U utorak promenljivo oblačno, u zapadnim i južnim predelima mestimično sa kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskom, na visokim planinama sa snegom. Posle podne postepeni prestanak padavina, a uveče i razvedravanje. Vetar umeren, povremeno i jak, uveče u slabljenju. Najniža temperatura od 3 do 7, a najviša od 10 do 14 stepeni. 

U sredu ujutru ponegde slab mraz. Tokom dana pretežno sunčano, uz malu do umerenu oblačnost. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni, uveče u skretanju na južni i jugoistočni. Najniža temperatura od -1 do 3, a najviša od 12 do 16 stepeni. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike