Danas oblačno i još hladnije, očekujte vetar olujne jačine, padaće kiša, na planinama sneg

13.02.2024

06:28

0

Autor: I.K.

Najniža temperatura od 4 do 9 °C, a najviša dnevna od 10 do 14 °C

Danas oblačno i još hladnije, očekujte vetar olujne jačine, padaće kiša, na planinama sneg
Copyright TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, danas će biti umereno do potpuno oblačno i još malo hladnije. Na severu suvo sa sunčanim intervalima, a u ostalom delu zemlje mestimično sa kratkotrajnom kišom, na planinama sa snegom. Vetar umeren i jak, na planinama istočne Srbije i sa udarima olujne jačine, severozapadni. Najniža temperatura od 4 do 9 °C, a najviša dnevna od 10 do 14 °C.

U sredu u većem delu promenljivo oblačno i suvo, a samo još ujutru i pre podne na jugu i jugoistoku zemlje pretežno oblačno, ponegde sa kratkotrajnom kišom, u planinskim predelima sa snegom. Vetar slab do umeren, na planinama istočne Srbije povremeno jak, severozapadni. Najniža temperatura od 1 do 6 °C, a najviša od 9 do 14 °C.

U četvrtak će biti malo do umereno oblačno i suvo vreme sa dužim sunčanim periodima. Vetar slab i umeren, severozapadni, uveče u skretanju na jugoistočni. Najniža temperatura od -1 do 3 °C, a najviša od 9 do 12 °C.

U petak malo do umereno oblačno i suvo vreme sa dužim sunčanim periodima. Vetar slab, u košavskom području i umeren, južni i jugoistočni, krajem dana na jugu Banata u pojačanju. Najniža temperatura od -2 do 5 °C, a najviša od 11 do 14 °C. 

Prema prognozi od 17. do 21. februara, do nedelje malo do umereno oblačno i suvo vreme, ponegde sa slabim jutarnjim mrazem, a tokom dana sa sunčanim intervalima. Početkom sledeće sedmice pretežno oblačno, ponegde sa slabim padavinama.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike