Uživajte u toplom i sunčanom danu: Temperatura danas i do 23 stepena!

09.02.2024

06:35

0

Autor: J. Jovanović

Duvaće južni i jugozapadni vetar u pojačanju, naročito u planinskim predelima Dinarskog područja, gde se očekuju i udari olujne jačine

Uživajte u toplom i sunčanom danu: Temperatura danas i do 23 stepena!
Copyright Tanjug/Vladimir Sporčić

U Srbiji će danas biti u većem delu pretežno sunčano i natprosečno toplo, samo će na severu i severozapadu Vojvodine biti umereno oblačno, a temperature će se kretati od minus dva do 23 stepena, saopštio je Republički hidro-meteorološki zavod.

Duvaće južni i jugozapadni vetar u pojačanju, naročito u planinskim predelima Dinarskog područja, gde se očekuju i udari olujne jačine.

Umerena oblačnost će se kasnije posle podne, uveče i tokom noći proširiti na celu zemlju, tek ponegde uslovljavajući sasvim slabu kratkotrajnu kišu.

Tanjug/Vladimir Sporčić
 

U Beogradu će danas vreme biti pretežno sunčano i natprosečno toplo, dok se kasnije posle podne i uveče očekuje umereno naoblačenje, u toku noći se u pojedinim delovima grada očekuje slaba kratkotrajna kiša.

Duvaće slab do umeren, južni i jugozapadni vetar, a temperature će se kretati od sedam do 22 stepena.

Za vikend se očekuje umereno oblačno, natprosečno toplo i vetrovito vreme sa najvišom temperaturom od 15 do 22 stepena, a kiša se očekuje pretežno na jugozapadu Srbije (naročito u pograničnom delu sa Crnom Gorom), povremeno i na severu Vojvodine, ali slabijeg intenziteta.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike