"Milka Canić se prevrće u grobu"! Voditeljka napravila veliku grešku u "Slagalici", to je takmičara skupo koštalo (VIDEO)

25.01.2024

11:43

0

Autor: M. Vu.

Voditeljka Jelena Simić postavila je pitanje koje se nije pojavilo na displeju, izazivajući konfuziju među takmičarima

"Milka Canić se prevrće u grobu"! Voditeljka napravila veliku grešku u "Slagalici", to je takmičara skupo koštalo (VIDEO)
Kviz Slagalica - Copyright Printscreen/RTS

U nedavnoj epizodi popularnog kviza Slagalica, emitovanoj 24. januara na RTS-u, gledaoci su bili svedoci neočekivanog preokreta koji nije promakao lovcima na greške, a brzo je postao glavna tema na društvenim mrežama, naročito na Redditu.

Voditeljka Jelena Simić postavila je pitanje koje se nije pojavilo na displeju, izazivajući konfuziju među takmičarima:

“Koje se ime starogračkog filozofa koji je živeo u buretu, tj. pitosu nalazi u punom imenu vizantiskog cara Romna Trećeg?”

Nažalost, umesto odgovora na ovo pitanje, titl na ekranu je prikazao sasvim drugo pitanje:

“Koja reč grčkog porekla za 'potištenost' je ujedno naziv roman Juna Foseta i filma Larsa fon Trira?”

Kada je takmičar odgovorio "depresija", voditeljka je iznenadila sve dajući odgovor "melanholija", što se pokazalo kao odgovor na drugo pitanje. Ovaj nesporazum rezultirao je time da takmičar nije dobio zaslužene poene.

 

 

„Milka Canić se prevrće u grobu! Ovih 5 poena je koštalo crvenog takmičara jednakosti u poenima na kraju“, “E baš sam premotavao da vidim, lik očigledno odgovara na pitanje koje je na displeju, dok ona čita nešto drugo. Kasnije se pojavljuje i to pitanje koja je ona pročitala ovde. Verovatno je nešto u montaži sje*ano, sumnjam da je bilo neregularnosti i da je oštećen. Rekao je depresija, a ne melanholija.”„Voditeljka čita drugo pitanje, ne ono koje je na ekranu, iako takmičar odgovara ono koje je na ekranu. OP misli da je takmičar oštećen jer mu nije priznat netačan odgovor. Mislim svakako ga je dekoncentrisalo.“, bili su neki od komentara na mrežama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike