Sudar titana u Slagalici kakav nismo videli do sada: Tragač iz "Potere" u prvom delu bez poena, a onda... A tek da vidite protivnika

10.12.2023

20:03

0

Na samom početku večeri, Vladimiru je išlo mnogo bolje

Sudar titana u Slagalici kakav nismo videli do sada: Tragač iz "Potere" u prvom delu bez poena, a onda... A tek da vidite protivnika
Copyright Printscreen RTS

Večerašnja epizoda popularnog takmičenja "Slagalica" ostavila je gledaoce prikovane za televizor, bez daha, do samog kraja. Dva velika takmičara borila su se za pobedu po svaku cenu, a rezultati su bili neverovatni.

Na plavoj poziciji pronašao se Vladimir Krnača (56) iz Bačkog Petrovca kog ljubitelji kvizova znaju kao skromnog čoveka. Vladimir, koji je inače po zanimanju građevinar i koji ima četvoro dece, već se piše puta pojavljivao u "Slagalici" i svaki put je postigao fantastične rezultate, te je čak dve godine za redom odneo pobede u pomenutom kvizu.

Printscreen RTS
 

Ipak, na crvenoj poziciji našao mu se ravnopravan suparnik. Žarko Stefanović koji je i sam više puta odneo popedu u "Slagalici", pa je čak bio i pobednik "Super finala" 2017. godine, sada je tragač u "Poteri", a sve svoje znanje pokazao je večeras u pokušaju da pobedi protivnika.

Na samom početku večeri, Vladimiru je išlo mnogo bolje. On je odneo sve poene na slovima, a pobedio je i u prvom delu igre "moj broj", te je u jednom trenutku imao 25 poena dok Žarko nije imao nijedan.

Printscreen RTS
 

Kako su odmicale igre Žarko se približavao protivniku, da bi kod "Ko zna zna" preuzeo vođstvo i napravio značajnu razliku.

Tragaču, koji je u početku bio malo neraspoložen, popravilo se raspoloženje, a igranje je završio sa čak 58 poena razlike, što znači da nas sutra uveče očekuje još jedno napeto veče u kvizu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike