Tragač Žarko u jednoj igri u kvizu "Slagalica" osvojio nula poena! Vesna ga "razbila", a onda joj je on žestoko uzvratio (VIDEO)

23.12.2023

21:40

0

Autor: M. Vu.

U drugom susretu četvrtfinala "Slagalice", Žarko Stevanović i Vesna Bogdanović ušli su s rezultatom 169:99 u korist Žarka

Tragač Žarko u jednoj igri u kvizu "Slagalica" osvojio nula poena! Vesna ga "razbila", a onda joj je on žestoko uzvratio (VIDEO)
Tragač Žarko je imalo malih problema sa Vesnom - Copyright Printscreen/RTS

Žarko Stevanović, poznat široj javnosti kao tragač iz kviza "Potera", ostvario je impresivan uspeh u kvizu "Slagalica", obezbedivši sebi mesto u polufinalu nakon pobede nad takmičarkom Vesnom Bogdanović.

U drugom susretu četvrtfinala "Slagalice", Žarko Stevanović i Vesna Bogdanović ušli su s rezultatom 169:99 u korist Žarka.

Na samom početku emisije, tragač je opisao Vesnu kao takmičarku sposobnu da nadmaši i veliku razliku u poenima. Žarkove reči su se obistinile već u prvoj igri kada je Vesna uspela da osvoji bodove u oba kruga, ostavljajući Žarka bez poena.

Borba u igri "Moj broj" bila je izjednačena, dok je u naredne tri igre Žarko imao blagu prednost. Međutim, ključna prednost koju je Žarko pokazao došla je do izražaja u igri "Ko zna, zna". Svojim izuzetnim znanjem iz opšte kulture i informisanosti, demonstrirao je zapanjujuće sposobnosti, što je rezultiralo jasnom prednošću i dovođenjem do pobede.

 

 

U pomenutoj igri Žarko je znao odgovore na sva pitanja, a s obzirom na to da je ovde presudila brzina, tragač je u ovoj igri osvojio 90 poena, dok je njegova protivnica Vesna osvojila 5.

S ukupnim rezultatom od 194:366 Žarko Stevanović je postao novi polufinalista jubilarnog ciklusa "Slagalice".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike