Ledeno jutro u Srbiji! U jednom mestu je jutros izmereno minus 19 stepeni

21.01.2024

08:35

0

Autor: J. S. J.

Danas je, kažu meteorolozi, duvati slab i umeren zapadni i severozapadni vetar.

Ledeno jutro u Srbiji! U jednom mestu je jutros izmereno minus 19 stepeni
Copyright printscreen/RHMZ

Kako su i najavili meteorolozi danas će u Srbiji jutro biti hladno s mrazem, na jugu Srbije ponegde magla, ili niska oblačnost, a u toku dana pretežno sunčano i hladno.

U sedam časova jutros minus je u celoj zemlji. Na Kopaniku je izmereno čak minus 19 stepeni Celzijusa, u Sjenici 18, dok je najtopliji bio Negotin gde je izmereno minus dva stepena.

Pogledajte temperature po gradovima izmerene u sedam časova.

printscreen/RHMZ
 

 

Danas je, kažu meteorolozi, duvati slab i umeren zapadni i severozapadni vetar. Jutarnja temperatura će se kretati od minus sedam do minus tri stepena Celzijusa, najviša od nula do šest stepeni.

U Beogradu će jutro biti hladno, a tokom dana pretežno sunčano. Duvaće slab do umeren vetar, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura će se kretati od minus pet do minus tri stepena, najviša oko tri.

printscreen/RHMZ
 

 

Krajem dana stiže naoblačenje sa severozapada, koje će se tokom noći i u utorak proširiti i na ostale krajeve, uslovljavajući mestimično slabe i kratkotrajne mešovite padavine, kišu i sneg. Zatim se očekuje promenljivo vreme, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala.

Kiša se u sredu uveče očekuje na severu, a u četvrtak ponegde i u ostalim krajevima, kao i krajem perioda, kada je na planinama kratkotrajno moguć i sneg.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike