Stanje na graničnim prelazima: Teretnjaci na Batrovcima čekaju osam sati!

11.01.2024

19:10

0

AMSS takođe apeluje na vozače da voze pažljivo sa većim odstojanjem i sporije

Stanje na graničnim prelazima: Teretnjaci na Batrovcima čekaju osam sati!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, dok su na graničnim prelazima za teretna vozila najduža zadržavanja na Batrovcima i Gradini.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova, teretna motorna vozila na GP Gradina na izlazu čekaju pet sati, na GP Batrovci osam sati, na GP Bogojevo tri sata, a na Horgošu 90 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila, saopštilo je JP Putevi Srbije. Učesnicima u saobraćaju savetuje se da zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

AMSS takođe apeluje na vozače da voze pažljivo sa većim odstojanjem i sporije, a posebno na prevojima i mostovima gde se zbog pojačanog strujanja hladnog vazduha brzo stvara poledica.

Zbog pojave magle preporučuje se opreznija vožnja pored Drine između Šapca i Loznice, u Mačvi i Sremu, u Banatu na deonicama autoputeva kod Beške, Rume, Obrenovca, Subotice, Velike Plane, a treba je očekivati i pored Morave, Tamnave, dolinom Ibra u zapadnim i jugozapadnim krajevima.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike