Podrži svoje boje i pomozi: "Župski večiti" derbi i ove godine ima svoju humanu stranu

02.01.2024

16:52

0

Pored, sada već tradicionalnog turnira u malom fudbalu, ove godine crveno i crno-beli takmičiće se i u 3x3 basketu

Podrži svoje boje i pomozi: "Župski večiti" derbi i ove godine ima svoju humanu stranu
Copyright Privatna arhiva

Osmi "Župski večiti derbi" održaće se 3. januara u aleksandrovačkoj Hali sportova sa početkom od 17.00. Ova humanitarna manifestacija spojiće sve navijače Crvene zvezde i Partizana, a 2024. godine prikupljena novčana sredstva namenjena su Dušici Kalat.

Dušica Kalat rođena je 1976. u Gornjim Vratarima. Pre više od četiri godine teško je obolela od karcinoma dojke, sa kojim se i danas hrabro bori. Svako ko poznaje Dušicu zna koliko je ona hrabra i istrajna, a najvecu snagu i motiv pronalazi u želji da na put izvede svoje troje maloletne dece.

Do sada je uspela da savlada mnogobrojne prepreke i na taj način je postala inspiracija svim ženama koje se bore sa istom bolešću. Nažalost, zbog pogoršanja bolesti, iscrpljene su sve mogućnosti za Dušičino lečenje u Srbiji, te je uz pomoć mnogih dobrih ljudi njeno lečenje nastavljeno u Švajcarskoj.

Na radost porodice i mnogih prijatelja, terapija koju prima dala je pozitivne rezultate. Zbog toga je Dusici i dalje potrebna naša pomoć kako bi se nastavilo lečenje u inostranstvu.

Privatna arhiva
 

Pored, sada već tradicionalnog turnira u malom fudbalu, ove godine crveno i crno-beli takmičiće se i u 3x3 basketu, a tu su i turniri mlađih kategorija, ali i veterana.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike