Ispao iz "Najslabije karike" iako je najviše znao, sad mu se ostvaruju snovi: Vladimir putuje na more i dobija posao

12.04.2023

20:40

0

Vladimir je pokazao neverovatno znanje, ali je izbačen kao najslabija karika i to od strane takmičara koji nisu pokazali ni upola toliko

Ispao iz "Najslabije karike" iako je najviše znao, sad mu se ostvaruju snovi: Vladimir putuje na more i dobija posao
Vladimir Krnač - Copyright Printscreen

Poslednja epizoda kviza „Najslabija karika“ od sinoć se prepričava, a razlog je neverovatna situacija i nepravda naneta najboljem takmičaru!

Iako je imao najbolji rezultat, kao „hodajuća enciklopedija“ pokazao neverovatno znanje, on je izbačen kao najslabija karika i to od strane takmičara koji nisu pokazali ni upola toliko. Iako su pravila kviza takva, ostao je gorak ukus u ustima.

Emocije koje su se kod gledalaca uzburkale podigle su toliki talas da je televizija na kojoj je kviz emitovan odlučila da Vladimira ipak nagradi!

Ovaj građevinski radnik, bez stalnog zaposlenja, otac je četvoro dece, ljubitelj kvizova, do sada je već učestvovao u nekim, a u ovaj je došao kako bi sebi ostvario životnu želju – put u Egipat.

Do sedme runde je došao „kao od šale“, nizao tačne odgovore i činilo se da je na korak od pobede. Ipak, pred ulazak u rundu gde se, prema pravilima kviza, osvojeni iznos uvećava, preostala dvojica takmičara, Jugoslav i Miljan, odlučili su se za taktiku i izbacili ga iz igre.

Iako je upravo po ovome pomenuti kviz poznat, jer biranje najslabije karike daje nepredvidljivi ton svakoj epizodi, zbog Vladimirovog znanja ostali su svi zatečeni.

Međutim, njegovo perfektno znanje i simpatije koje je pobrao kod publike doveli su ga do ostvarenja bar jednog sna - vladimir će dobiti poklon put u Egipat.

Društvene mreže od juče "gore" a povremeno se javljaju i korisnici koji mu nude "džeparac, prenoćište kod njih, ukoliko odluči da dođe na neko drugo more osim Egipta...

Nude mu i posao, pa se jedan od korisnika Tvitera javio da "želi da promeni Vladimirov radni status iz nezaposlenog u zaposleni", a isto je ponudila i jedna pekara, navodeći da je spremna da Vladimiru ponudi zaposlenje. 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike