Volim svinje, jer je sa njima lakše nego sa ljudima! Ivan rešio da ostane na selu i postane kralj kulena! Sad traži kraljicu!

03.12.2023

20:01

0

Ivan je iskusio život u inostranstvu, vozio kamion po Rusiji, Belorusiji, Gruziji, Kazahstanu i Zapadnoj Evropi i uverio se da nigde nije onako kao što se predstavlja

Volim svinje, jer je sa njima lakše nego sa ljudima! Ivan rešio da ostane na selu i postane kralj kulena! Sad traži kraljicu!
Copyright 24sedam/Goran Sivački

Ivan Relotić iz sela Podlokanj u Banatu, zahvaljujući svojim mesnim prerađevinama, postao je poznat kao “Kralj kulena”. Planira da se registruje kao manufaktura, jer je svaka njegova kobasica “ručni rad”. 

Ekipa 24sedam posetila je Ivana u sred velikog posla - svinjokolja 20 svinja od kojih svaka ima oko 300 kilograma! Ogroman posao za jednog čoveka, zato ima podršku dvojice komšija i jednog mladića iz Kosovske Mitrovice, koji je u banatsko selo došao da bi učio ovaj zanat. 

24sedam/Goran Sivački
 

Prethodnih godina je imao i više ljudstva, ali je život u selu takav da mnogi odlaze.

“Ljudima je lakše da odu u grad i da budu konobari, a da svoje imanje zapuste, i onda tamo da životare sa 500-600 evra. Ne znam, ni ja neću da kažem da živim nešto posebno kvalitetno, ali sam svoj na svome”, rekao je Ivan u emisiji “24sedam sa Marom”.

Ivan je iskusio život u inostranstvu, godinama je vozio kamion i prošao Rusiju, Belorusiju, Gruziju, Kazahstan, ali i Zapadnu Evropu. Uverio se da nigde nije onako kako se predstavlja. Rusija nije gostoljubiva, a u Zapadnoj Evropi novac ne pada sa neba.

“Kad sam ja provalio te njihove zapadne vrednosti, da se to temelji na zaradi od 3.000 evra mesečno i troškovima od 3.001, znači šta? Ne želim to, ovde sam pronašao neki svoj mir, neću da kažem da mi cvetaju ruže i da mi je lako, ali sam ponosan što ne radim ni za koga. Mene čine srećnim svinje. Svi me pitaju zbog čega ti tako svinje voliš po instagramu non-stop šeruješ. Zato što je sa svinjama lakše raditi nego sa ljudima!”, otkrio je voditeljki Mariji Atanasković.

Kralj kulena je samohrani otac ćerke Lene, koju čuva zajedno sa svojom majkom. Konkurs za kraljicu kulena je otvoren, ali, nažalost, do sada nije bilo ozbiljnih kandidatkinja. 

Kako kralj pravi svoje kulene, da li ima video nadzor za pušnicu i koliko koštaju ovi gurmanluci, možete saznati ako pogledate novu epizodu emisije “24sedam sa Marom”.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i videa, bez navođenja izvora, autora i embedovanja epizode sa YouTube kanala 24sedam

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike