Vozači, oprez: Izmene na pojedinim deonicama zbog radova!

11.11.2023

10:00

0

Na auto-putu E-75, petlja Novi Banovci - petlja Beograd, u smeru ka Novom Sadu, izvode se radovi na obeležavanju oznaka na putu, do danas, od 8 do 16 časova

Vozači, oprez: Izmene na pojedinim deonicama zbog radova!
Ilustracija - Copyright Pixabay

Na auto-putu E-75, petlja Beška - Novi Sad Jug, u smeru ka Novom Sadu, 13. i 14. novembra, u toku svetlog dela dana, biće izvođeni radovi na obeležavanju horinzoltane signalizacije, a saobraćaj će se odvijati voznom saobraćajnom trakom, saopštilo je danas JP Putevi Srbije.

Na putu Mihajlovac - Smederevska Palanka biće izvođeni radovi na rehabilitaciji puta, od 10. do 26. novembra, od 8 do 18 časova, svakog dana osim nedelje.

Za saobraćaj je zatvoren putni pravac od mesta Golobok do mesta Bačinac. Kroz naseljeno mesto Vranje, ukrštanje sa gradskim ulicama Kraljevića Marka, Nemanjina, Bulevar Nikole Tesle i Patrijarha Pavla, zbog održavanja sportske manifestacije, polumaratonska trka, 12. novembra, od 10 do 13 časova, na snazi će biti obustava saobraćaja.

Saobraćaj će se odvijati gradskim saobraćajnicama prema postavljenoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Na auto-putu E-75, petlja Jagodina - petlja Pojate, u oba smera izvode se radovi na montaži saobraćajne signalizacije (smerokazi) na elastičnim odbojnim ogradama uz desne ivice kolovoza, do 20. novembra, od 8 do 15 časova.

Za saobraćaj se zatvara zaustavna saobraćajna traka i izlivno-ulivne trake, a saobraćaj se odvija voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75, petlja Novi Banovci - petlja Beograd, u smeru ka Novom Sadu, izvode se radovi na obeležavanju oznaka na putu, do danas, od 8 do 16 časova. Za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike