Vozači, prilagodite brzinu: Radovi menjaju režim saobraćaja - evo koje deonice puteva se zatvaraju

27.10.2023

09:41

0

Informacije je saopštilo JP "Putevi Srbije"

Vozači, prilagodite brzinu: Radovi menjaju režim saobraćaja - evo koje deonice puteva se zatvaraju
Ilustracija - Copyright Pixabay

Na auto-putu E-75, petlja Novi Sad Sever - petlja Sirig, ka Subotici danas se izvode radovi na sanaciji kolovoza, u dužini od kilometar, tokom svetlog dela dana, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-763, petlja Pakovraće - petlja Preljina, u tunelu Trbušani, ka Pakovraću dana se izvode radovi na pranju tunela, a saobraćaj se odvija dvosmerno kroz tunelsku cev smera ka Preljini, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Na auto-put E-75, petlja Kolari - petlja Požarevac, nakon petlje Smederevo, ka Beogradu u toku su radovi na presvlačenju kraćih deonica, do 31. oktobra do 16 časova. Saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom, a vozna i zaustavna traka zatvorene su za saobraćaj.

Na auto-putu E-75, petlja Požarevac-petlja Velika Plana, u oba smera, u toku su radovi na rehabilitaciji nadvožnjaka, do 30. oktobra, od osam do 16 časova. U zoni nadvožnjaka za saobraćaj su zatvorene zaustavne saobraćajne trake.

Na putu Pivnice - Despotovo na snazi je obustava saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji kolovoza, do 30. novembra, do 17 časova. Alternativni pravci su Despotovo - Silbaš - Ratkovo - Pivnice.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike