Žena napala dete zbog otvorenih vrata automobila! Prvo ga gurnula, a onda oštetila i auto

08.11.2023

11:25

0

Autor: 24sedam

Žena u Novom Sadu povredila osmogodišnje dete jer su joj smetala otvorena vrata od kola njegove majke

Žena napala dete zbog otvorenih vrata automobila! Prvo ga gurnula, a onda oštetila i auto
Copyright Profimedia

Jedna Novosađanka požalila se na društvenim mrežama da je nepoznata žena prvo gurnula njeno dete, a zatim i šutnula automobil jer su joj smetala otvorena vrata.

- Ženi koja mi je juče u Miše Dimitrijevića ispred broja 2, oko 17h, prvo istraumirala dete od 8 godina, zatim nogom iz sve snagle šutnula gepek automobila i oštetila isti (dok sam ja bila unutra auta, a dete pored), želim da poručim da je video nadzor sa kamera okolo u procesu pregledanja, i da će svakako biti pronađena i adekvatno kažnjena za svoj postupak - napisala je ova Novosađanka.

Naime, njenog sugrađanki su zasmetala vrat od kola koja su joj blokirala prolaz pa onda gurnula dete koje je stavljalo ranac, a posle toga šutnula gepek kola.

S druge strane, bilo je i onih koji su osudili ženu vozača.

- Ako ste držali otvorena vrata, pa nije moglo da se prođe, treba da naučite dete da zatvori vrata, pa onda stavlja ranac, jer nije jedino na svetu - napisala je jedna korisnica društvene mreže.

S druge strane, bilo je onih koji su čak preterali sa podrškom.

- Što niste i vi nju malo šutnuli autom? Isto mi se desilo odavno u Merkatoru gde mi je lik šakom udario u auto, al bila sam mlada nisam se snašla, sad bih znala šta i kako - dodaje druga Novosađanka.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike