Avion "Er Srbije" sleteo na aerodrom "Nikola Tesla"! Građani Srbije, Severne Makedonije i Crne Gore evakuisani iz Izraela!

13.10.2023

18:02

1

Avion je prethodno sleteo u Skoplje

Avion "Er Srbije" sleteo na aerodrom "Nikola Tesla"! Građani Srbije, Severne Makedonije i Crne Gore evakuisani iz Izraela!
Copyright Tanjug/Air Serbia/Printscreen

Avion Er Srbije koji je iz Tel Aviva evakuisao građane Severne Makedonije, Srbije i Crne Gore, sleteo je danas na Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu u 17.08 časova.

Avion je iz Tel Aviva poleteo u 16.20.

U avionu Er Srbije ukupno je bilo 133 putnika, u najvećem broju građana Severne Makedonije, kao i jedan broj državljana Srbije i Crne Gore. Avion je prethodno sleteo u Skoplje.

Dušan Vujović, otpravnik poslova ambasade Srbije u Izraelu, izjavio je pre polaska aviona iz Tel Aviva da su ukrcani svi putnici.

"Želim vam sve najbolje i pozdravljam vas ispred ambasada Srbije i  Severne Makedonije, konzulata Crne Gore i ambasade Albanije, od dragih kolega koji su sve organizovali. Prvo letite do Skoplja, posle do Beograda. Čuvajte se i nadam se da se vidimo u boljim vremenima. Svako dobro", rekao je Vujović, dok su putnici uzvikivali "Živela Srbija".

Avionom su evakuisani putnici koje su druge avio kompanije ostavile, bez mogućnosti da se vrate kući.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike