"Er Srbija" evakuisala Srbe, Makedonce i Crnogorce iz Izraela: Pogledajte atmosferu u avionu - odjekuje "Živela Srbija" (VIDEO)

13.10.2023

13:08

0

Autor: J. Jovanović

Avionom će se evakuisati putnici koje su druge avio-kompanije ostavile, bez mogućnosti da se vrate kući

"Er Srbija" evakuisala Srbe, Makedonce i Crnogorce iz Izraela: Pogledajte atmosferu u avionu - odjekuje "Živela Srbija" (VIDEO)
Copyright Tanjug/Zoran Žestić Printscreen

Repatrijacioni let "Er Srbije" evakuiše građane iz Tel Aviva iz Izraela sa građanima iz Severne Makedonije, Srbije i Crne Gore.

U avionu "Er Srbije" ukupno je 133 putnika, u najvećem broju to su građani Severne Makedonije, a postoji i deo državljana Srbije i Crne Gore, koji će iz Skoplja nastaviti put ka Beogradu.

- Ukrcali smo i zadnjeg putnika. Želim vam sve najbolje i pozdravljam vas ispred ambasada Srbije i Severne Makedonije, Konzulata Crne Gore i Ambasade Albanije, od dragih kolega koji su sve organizovali. Prvo letite do Skoplja, posle do Beograda. Čuvajte se i nadam se da se vidimo u boljim vremenima. Svako dobro - rekao je Dušan Vujović, otpravnik poslova Ambasade Srbije u Izraelu, dok su putnici uzvikivali "Živela Srbija".

Avionom će se evakuisati putnici koje su druge avio-kompanije ostavile, bez mogućnosti da se vrate kući. Troškove leta snosi Vlada Severne Makedonije.

Ratna dešavanja u Izraelu pratite uživo na našem blogu.

Bonus video

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike