Nakon maglovitog i hladnijeg jutra, sledi topao i sunčan dan, i tako do polovine oktobra

04.10.2023

06:16

0

Autor: I.K.

Najniža temperatura od 4 do 14, a najviša dnevna od 23 stepena na zapadu i severozapadu do 28 stepeni na jugoistoku Srbije

Nakon maglovitog i hladnijeg jutra, sledi topao i sunčan dan, i tako do polovine oktobra
toplo vreme i dalje u Srbiji - Copyright Tanjug/Nemanja Jovanović

Republički hidrometeorološki zavod najavio je za danas sveže jutro, a po kotlinama i dolinama reka zapadne i južne Srbije moguća je kratkotrajna magla. Pre podne biće pretežno sunčano, a u toku dana prolazno umereno naoblačenje, koje će uveče tek ponegde na severu Srbije usloviti slabu kratkotrajnu kišu. Počeće da duva umeren, u Vojvodini pojačan severozapadni vetar. Najniža temperatura od 4 do 14, a najviša dnevna od 23 stepena na zapadu i severozapadu do 28 stepeni na jugoistoku Srbije.

Tanjug/Nemanja Jovanović
 

U četvrtak u većem delu zemlje umereno oblačno sa sunčanim intervalima i suvo. Na jugozapadu Srbije kratkotrajni pljusak i grmljavina. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 7 do 12, u Negotinskoj Krajini do 15 stepeni, a najviša od 23 do 26 stepeni.

U petak malo do umereno oblačno sa sunčanim periodima. Vetar slab i umeren, na istoku Srbije povremeno jak, severozapadni. Najniža temperatura od 6 do 11, a najviša od 23 do 26 stepeni.

Malo do umereno oblačno sa sunčanim periodima biće u subotu. Vetar slab, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 4 do 12, a najviša od 23 do 26 stepeni.

Prema prognozi za period od 8. do 12. oktobra, jutra će biti hladna, po kotlinama maglovita, a u toku dana pretežno sunčano i toplo za prvu polovinu oktobra. 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike