Stanje na graničnim prelazima: Nema velikih gužvi, putnička vozila na Batrovcima čekaju oko sat vremena

24.09.2023

19:25

0

Teretnjaci na graničnom prelazu Batrovci čekaju sedam sati

Stanje na graničnim prelazima: Nema velikih gužvi, putnička vozila na Batrovcima čekaju oko sat vremena
Ilustracija - Copyright Tanjug/Aleksandar Ćirić

Prema najnovijim informacijama Uprave granične policije, na graničnom prelazu Batrovci teretni saobraćaj na izlazu se odvija uz zadržavanje teretnih vozila do sedam sati, dok je ulaz u zemlju za teretna motorna vozila obustavljen u osam sati zbog tehničkih problema.

Na graničnom prelazu Šid teretna vozila na izlazu čekaju dva sata, a kako je navedeno u saopštenju AMSS, objekti špedicije nemaju električnu energiju, tako da se vrši samo kontrola onih teretnih motornih vozila koja ne rade carinske papire u špediciji, već prolaze državnu granicu sa T1 i T2 carinskim deklaracijama za robu.

Takođe, na graničnom prelazu Horgoš kamioni na izlazu čekaju 90 minuta, dok se na prelazima Kelebija i Bačka Palanka zadržavaju sat vremana.

Putnička vozila na graničnom pelazu Batrovci na ulazu čekaju sat vremena, dok se na izlazu iz zemlje zadržavaju oko pola sata.

Na graničnim prelazima Gradina i Preševo putnička vozila na izlazu čekaju pola sata. Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila, navedeno je u saopštenju AMSS.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike