Crnogorac samohranoj majci dva dečaka iz Srbije poklanja smeštaj u Herceg Novom: Imao je samo jednu ideju

15.09.2023

22:00

0

Duško je, u znak zahvalnosti za uspešnu sezonu koju je ove godine imao, odlučio da obraduje nekog iz Srbije

Crnogorac samohranoj majci dva dečaka iz Srbije poklanja smeštaj u Herceg Novom: Imao je samo jednu ideju
Kuca Bogoljuba Karica u Herceg Novom 3006 2022 foto danica bozovic (3) - Copyright 24sedam/Danica Božović

Crnogorac Duško Kovačević (54) iz Herceg Novog odlučio je da ulepša mesec septembar pokazujući svoju ljudskost i brigom za druge ljude. On je objavio da će pokloniti besplatan smeštaj samohranoj majci, ocu sa decom ili porodici iz Srbije koja nije u mogućnosti da ode na more.

Duško je, u znak zahvalnosti za uspešnu sezonu koju je ove godine imao, odlučio da obraduje nekog iz Srbije, pružajući mu priliku da uživa u svom apartmanu tokom šest dana, bez ikakvih troškova. Ovu lepu gestu je podelio u jednoj od Fejsbuk grupa posvećenih ljubiteljima letovanja u Crnoj Gori.

"...Imao sam baš uspešnu sezonu. U znaku zahvalnosti želim da od 01.09. pa nadalje u mesecu septembru, samohranoj majci, ocu sa decom ili porodici koja nije u mogućnosti da plati smeštaj poklonim šest noćenja gratis u naselju Bijela u Herceg Novom. Ko je zainteresovan može se javite porukom. Svako dobro ljudi, želim vam svu sreću pa se gledamo iduće sezone.

Profimedia
 

Veliki pozdrav iz naše prelepe Crne Gore. Sve vas volim", napisao je Duško.

Kako je došlo do ideje?

Duško je pojasnio zbog čega se odlučio na ovaj humani gest.

-Iskreno ideja je nastala jer sam video nešto slično na drugoj stranici. Pošto volim da pomažem ljudima odmah sam sproveo ideju u stvarnost- rekao nam je Duško.

Na pitanje koliko se njih javilo i ko će dobiti besplatan smeštaj, tajanstveno nam je odgovorio da je izabrao ko će to biti, ali ne i o kome se tačno radi.

Ipak, kako drugi izvori tvrde Duško će, navodno, ugostiti samohranu majku i njena dva dečaka.

A kakav je osećaj kada osoba koja je u mogućnosti pomogne onima kojima je najpotrebnije, opisao nam je Duško kroz par rečenica.

"Nema lepšeg osećaja nego kad znaš da si nekom pomogao i za to delo dobio osmeh zahvalnosti. Taj osećaj me čini zadovoljnim! Samim tim i kad pomažem nekom hodam uspravnije kroz život. Svako ko je u mogućnosti neka proba, malo košta a znači mnogo", zaključio je Kovačević, piše "Blic".

Bonus video:

Privatna arhiva/Ivana Stanojević

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike