Naši turisti se pobili u Grčkoj zbog pecanja: Kupač razbio glavu pecarošu pred decom zato što je pecao na plaži gde je bilo još kupača

07.08.2023

13:22

0

Autor: R.M.

Pecaroš je navodno zadobio teške telesne povrede i završio je u bolnici

Naši turisti se pobili u Grčkoj zbog pecanja: Kupač razbio glavu pecarošu pred decom zato što je pecao na plaži gde je bilo još kupača
Pecaroš - Copyright Profimedia

Na plažama u Grčkoj svašta se dešava, pa tako ume da dođe i do svađa zbog, na prvi pogled, banalnih stvari.

Kako je objavljeno u grupi "Grčka info" dvojica muškaraca potukla su se u večernjim časovima zbog toga što je jedan pecao na plaži u 20 časova, kada je još uvek bilo kupača na plaži.

Kako je objavljeno u grupi "Grčka info" sve se odigralo u Haniotiju.

- Nažalost juče oko 20h smo prisustvovali tuči 2 muškarca  oko pecanja, dok su se ljudi još uvek kupali čovek je počeo da peca, drugi mu rekao da nije dozvoljeno, ovaj mu odgovorio uz psovke i nastade tuča. Danas smo čuli da tom što je pecao je polomio 2 zuba, arkadu i pozadi glavu kamenom. Jeza je bila videti sve to pogotovo što su njihova deca to gledala i vrištala. Doktor u mestu ga nije ni pregledao nego ga uputili u bolnicu. Eto kako čovek upropasti odmor sebi i porodici - piše u objavi.

Printscreen facebook Grčka info
 

Inače, u komentarima se moglo videti da veliki broj članova grupe podržava ovakav gest nasilnika pravdajući se time da je zabranjeno pecati na plaži kao i da to može biti opasno za kupače. 

Međutim, u Grčkoj je dozvoljeno pecanje sa obale bez dozvole što vam može objasniti bilo koji turistički vodič.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike