Tri sata čekanja na granicama! Evo gde najveći zastoj!

04.08.2023

18:18

0

Putnici se savetuju da planiraju svoje putovanje unapred, možda izabrati manje opterećene prelaze i vreme dolaska prilagoditi kako bi izbegli najveće gužve

Tri sata čekanja na granicama! Evo gde najveći zastoj!
Copyright kamere.amss.org.rs

Prema najnovijim informacijama granične policije Srbije, vozači putničkih vozila suočavaju se s dugim čekanjem na graničnim prelazima. Najveće zadržavanje zabeleženo je na graničnom prelazu Horgoš, gde putnici na izlaz iz Srbije čekaju čak tri sata, što izaziva frustraciju i nezadovoljstvo među putnicima.

Na ostalim graničnim prelazima, situacija nije mnogo bolja. Na prelazima Gradina i Gostun, vozači čekaju oko 40 minuta na ulazu u Srbiju.

kamere.amss.org.rs
 

Međutim, i dalje postoje prelazi gde su zadržavanja manja. Putnici na prelazu Gostun čekaju oko 30 minuta, kako na izlazu, tako i na ulazu u Srbiju. Slično je i na prelazima Preševo i Batrovci, gde je zadržavanje takođe oko 30 minuta za putnička vozila.

kamere.amss.org.rs
 

Najmanje zadržavanje zabeleženo je na prelazima Špiljani i Batrovci, gde putnici na izlazu iz Srbije čekaju oko 20 minuta.

kamere.amss.org.rs
 

Auto-moto savez Srbije (AMSS) prenosi ove informacije kako bi vozači bili obavešteni o situaciji na graničnim prelazima i preduzeli potrebne korake kako bi smanjili čekanje i olakšali putovanje.

Uzimajući u obzir ove informacije, putnici se savetuju da planiraju svoje putovanje unapred, možda izabrati manje opterećene prelaze i vreme dolaska prilagoditi kako bi izbegli najveće gužve. Takođe, savetuje se provera veb stranice AMSS-a za ažurirane informacije o zadržavanjima na graničnim prelazima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike