Besplatni pregledi u Savetovalištu za ishranu instituta "Batut": Evo na koji broj možete zakazati

03.08.2023

11:43

0

Besplatni pregledi u Savetovalištu za ishranu Instituta za javno zdravlje Srbije mogu se zakazati u petak 4. avgusta u periodu od 8 do 15 časova

Besplatni pregledi  u Savetovalištu za ishranu instituta "Batut": Evo na koji broj možete zakazati
Savetovalište za ishranu u Batutu - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" saopštio je danas da od 7. do 11. avgusta organizuje "Dane zdravlja" u svom Savetovalištu za ishranu.

"Svi zainteresovani punoletni građani mogu da zakažu besplatan pregled u Savetovalištu za ishranu gde će dobiti adekvatne savete u vezi sa pravilnom ishranom, koji su zasnovani na individualnom pristupu svakom pacijentu", navodi se u saopštenju.

Pregledi u Savetovalištu obavljaju se metodom "bajoimpidens" (bioimpedance), koja pored telesne mase i Indeksa telesne uhranjenosti, pruža podatke u vezi sa količinom i rasporedom masnog tkiva, visceralnih masti, skeletnih mišića, količinom nemasnog tkiva, kao i količinom i rasporedom vode u organizmu u odnosu na ukupnu telesnu masu.

Besplatni pregledi u okviru "Dana zdravlja" u Savetovalištu za ishranu Instituta za javno zdravlje Srbije mogu se zakazati u petak 4. avgusta u periodu od 8 do 15 časova, do popune termina.

Telefon za zakazivanje je 060/7171539.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike