Šokantan nastup na karnevalu u Leskovcu: Devojka u vešu izazovno plesala na stolici, a okolo je gledala i deca! (VIDEO)

12.07.2023

15:04

0

Provokativan nastup mnogi na društvenim mrežema su osudili jer leskovački karneval uglavnom okuplja porodice i decu

Šokantan nastup na karnevalu u Leskovcu: Devojka u vešu izazovno plesala na stolici, a okolo je gledala i deca! (VIDEO)
Karneval u Leskovcu - Copyright Printscren Twitter

Na 17. međunarodnom karnevalu u Leskovcu su se pojavila brojna kulturno-umetnička društva kao i solisti, ali je na društvenim mrežama puno pažnje izazvao nastup jedne devojke za koji bi se moglo reći da je prilično provokativan. 

Naime, na gradskom trgu su se predstavljali mnogi igrači a među njima i devojka obučena samo u crveni veš, koja je izvela provokativnu tačku na stolici.

Naime, na snimku za koji se tvrdi da je urađen na festivalu vidi se devojka koja se uvija na stolici, a njen nastup vrlo lako bi mogao da se poveže čak i sa igrom u nekom striptiz baru.

Ovako provokativan nastup mnogi na društvenim mrežema su osudili jer leskovački karneval uglavnom okuplja porodice i decu.

„Evo ga program karnevala… Kad napišu Koncert plesnog kluba, mislim da niko od roditelja nije ovo očekivao“, glasi jedan od komentara na Reditu.

"Kako roditelji ne sklanjaju ovu decu koja gledaju u pozadini", "Koliko lud treba da budeš da pomisliš da je ovo ok?", neki su od komentara.

"Mene bi pojeo blam da sa roditeljima gledam ovo", piše jedan Tviteraš, a drugi dodaje: "Isuse Hriste šta sam sad video".

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: R.M.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike