Na Gradini kolone, čeka si i na Preševu, na dva prelaza bez zadržavanja! Čekanje na granici do sat vremena, za teretnjake i do 5 sati

10.07.2023

19:03

0

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila

Na Gradini kolone, čeka si i na Preševu, na dva prelaza bez zadržavanja! Čekanje na granici do sat vremena, za teretnjake i do 5 sati
gužve na graničnim prelazima - Copyright Foto: Printskrin/AMSS

Auto-moto savez Srbije (AMSS) saopštio je danas da povoljne vremenske prilike olakšavaju vožnju, kao i da se saobraćaj odvija umerenim intenzitetom van gradskih sredina.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične Policije RS dobijenim u 17.15 časova, putnička vozila na izlaz iz zemlje na Preševu čekaju 20 minuta, a na Gradini sat vremena.

Foto: Printskrin/AMSS
 

Na ulazu preko graničnog prelaza Preševo čeka se 30, a na Gostunu 40 minuta.

Na graničnim prelazima Đala i Kelebija nema zadržavanja.

Teretna vozila čekaju na izlaz iz zemlje i to na graničnom prelazu Šid pet sati, na Batrovicima i Bezdanu četiri, na Horgošu tri, a na Kelebiji dva sata.

Na ostalim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Radovi na putu menjaju saobraćajni režim

Na auto-putu E-75, izmena režima u zoni petlje Vodanj zbog radova na nadvožnjaku, pa se saobraćaj odvija voznom i preticajnom trakom, dok je za saobraćaj zatvorena zaustavna traka, u oba smera, saopštilo je JP "Putevi Srbije". Na nadvožnjaku, vozila se propuštaju naizmenično.

Auto-put E-75, petlja Aerodrom - petlja Autokomanda, radovi na uklanjanju državnih zastavica 10/11. jula od 23 do 2 časa ujutru.

Radovi u pokretu uz zauzeće preticajne saobraćajne trake. Inđija - Stara Pazova (centar), obustava saobraćaja do 31. jula zbog radova na rehabilitaciji. Alternativni putni pravac je put Inđija - Putinci i put Putinci - Stara Pazova.

Gornji Milanovac - Preljina, radovi na održavanju mosta preko reke Despotovice, u mestu Brđani, do 15. septembra od 7 do 17 časova. U zoni radova, na mostu, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Do 13. jula od 7 do 15 časova, radovi na košenju trave na bankinama, na deonici Surčin - Obrenovac, u oba smera.

U zoni radova za saobraćaj su zauzete zaustavne saobraćajne trake. Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Na deonici Ljig - Lajkovac, u oba smera, do 13. jula od 7 do 15 časova, radovi na košenju trave na bankinama.

U zoni radova za saobraćaj su zauzete zaustavne saobraćajne trake. Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike