Srbijo, probudi se! Sanja je majka dvoje dece koja se lavovski bori protiv zloćudnog tumora, a sada joj je potrebna naša pomoć

16.06.2023

10:27

0

Autor: Lj. S.

- Zdravstveno stanje joj se naglo pogoršava i upućena je u bolnicu GAK Narodni front gde je primala tranfuziju krvi - piše u saopštenju Fondacije "Pokreni život - budi human"

Srbijo, probudi se! Sanja je majka dvoje dece koja se lavovski bori protiv zloćudnog tumora, a sada joj je potrebna naša pomoć
Sanja Krstić - Copyright Promo/Fondacija "Pokreni Život - Budi Human"

Sanja Krstić, majka dvoje dece iz Smedereva od 2022. godine vodi bitku sa zloćudnim tumorom grlića materice koji je u podmukloj četvrtoj fazi i koji se proširio.

Naime, ona je u aprilu 2022. godine osetila bolove u predelu stomaka i nakon pregleda lekara uspostavljena joj je dijagnoza - zloćudni tumor grlica materije, koji prelazi granice grlica materice.

- Zdravstveno stanje joj se naglo pogoršava i upućena je u bolnicu GAK Narodni front gde je primala tranfuziju krvi, a zatim na Institut za Onkologiju kako bi otpočela sa lečenjem. Sanji su prepisani lekovi i suplementi, kao i hemioterapija i zračenje. Trenutno prima jake hemioterapije koje je jako iscrpljujuju, ali uz podršku svoje dece ova mlada žena se već godinu dana lavovski bori - piše u saopštenju Fondacije "Pokreni život - budi human".

Promo/Fondacija "Pokreni Život - Budi Human"
 

Oni navode da je Sanja za nepunih mesec dana smršala 18 kilograma.

- Nedavno je bila i na dijagnostici u Beču, a nakon svih analiza stigli su rezultati koji su veoma loši. Vremenom je bolest napredovala i sada se Sanja ne bori sa jednim tumorom, već su se pojavile metastaze i na drugim organima. Nažalost, hemioterapija koju prima ne dolazi do tumorski promena i nema nikakvog efekta. Kako bi se otklonilo začepljenje koje ima na krvnim sudovima, Sanji je hitno potrebna operacija u Beču, koja je zakazana krajem juna, a za koju je potrebno prikupiti 6.000 evra - saopštili su iz fondacije.  

Da Sanja pobedi zloćudni tumor u podmukloj fazi možete joj pomoći na sledeće načine: 

  • Slanjem SMS poruke 120 na 3800
  • Uplatom na dinarski račun: 160-6000001644576-32
  • Uplatom na devizni račun: 160-6000001645648-17
  • IBAN: RS35160600000164564817
  • SWIFT/BIC: DBDBRSBG
  • Uplatom putem Paypala na linku: Paypal
  • Uplatom putem kartice na linku: E-donacija

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike