Mina (22) ima agresivni tumor i poruku za sve(t): "Želim da živim, smejem se, rađam... Pomozite mi"

08.04.2023

21:05

0

Osetila je oštar bol u predelu kičme zbog čega nije mogla da stane na noge. Završila u kolicima i tada je ustanovljeno da ima tumor

Mina (22) ima agresivni tumor i poruku za sve(t): "Želim da živim, smejem se, rađam... Pomozite mi"
Copyright Instagram_mina_posarac

Moja želja je da živim, smejem se, rastem, razvijam se i rađam! Sada ste mi potrebniji nego ikada u životu! poručila je Mina Pošarac (22) mlada devojka koja se suočila sa najtežom dijagnozom - zloćudnim tumorom mozga.

Ova mlada i hrabra devojka, koja vodi najtežu životnu bitku, do februara prošle godine vodila je bezbrižan život. Kada je osetila oštar bol u predelu kičme, problemi su počeli - nije mogla da stane na noge, zbog čega je završila u kolicima i tada je, nakon brojnih analiza, ustanovljeno da boluje od glioblastoma 4. gradusa. 

Usledili su operacija, pa mučna rehabilitacija na kojoj je hrabra Mina učila ponovo da hoda, hemoterapije i svi lekovi koje je morala da prima.

Sve se zakomplikovalo kada je dobila Kušingerov sindrom, kao odgovor na kortikosteroide koje je primala.

 

 

Iako je prva magnetna rezonanca pokazala da je tumor uklonjen, naredna kontrola posle oduzimanja ruke pokazala je da se "neprijatelj" vratio i to na istom mestu, samo što je ovog puta manjih razmera.

I, sada na scenu stupamo mi! Svi ljudi koji mogu da pomognu Mini da se novc skupi - da li novčanim prilogom ili deljenjem poruka kako bi se za apel što dalje čulo.

- Molim sve humane ljude dobre volje da mi pomognu da prikupim novac za lečenje! Meni ne nedostaje apsolutno ništa osim novca. Ja želim, ja sam jaka, ja sam pobednik - poručila je Mina u objavi na svom nalogu.

 

 

Operacija koju bi trebalo obaviti je rizična i skupa i biće rađena na jednoj privatnoj klinici u Turskoj.

Pomozimo Mini da dobije ovu borbu

Mini je za operaciju i terapije koje bi posle usledile, potrebno oko 400 000 evra. Ona taj novac nema, zbog čega je uključila javnost u akciju prikupljanja.

 

 

 

Za sve one koji mogu da pomognu, ovo su podaci i načini na koji možete pomoći.

Za Minin život pošaljite 1471 na 3030

Dinarski račun: 160-6000001615237-70

Devizni račun: 160-6000001616536-53

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike