Načelnik leskovačke psihijatrije kači slike sa pištoljima, puškama, sa amblemom JSO, reagovala i ministarka Grujičić

06.05.2023

22:18

1

Lekar na spornim fotografijama na društvenim mrežama pozira sa oružjem, ali i sa beretkom na kojoj je značka zloglasnih JSO

Načelnik leskovačke psihijatrije kači slike sa pištoljima, puškama, sa amblemom JSO, reagovala i ministarka Grujičić
Neuropsihijatar i načelnik psihijatrije u leskovačkoj bolnici - Copyright Foto: Printskrin/Fejsbuk

Fotografije koje je načelnik leskovačke psihijatrije G. T.  sam objavljivao na društvenim mrežama obišle su jutros Srbiju i pokrenule lavinu negativnih komentara na njegov račun.

Lekar na spornim fotografijama na društvenim mrežama pozira sa oružjem, ali i sa beretkom na kojoj je značka zloglasnih JSO.

Ministarka zdravlja Danica Grujičić naložila je direktoru Opšte bolnice Leskovac da hitno preduzme mere povodom fotografija sa društvenih mreža na kojima se nalazi doktor i načelnik Službe psihijatrije na kojima se pojavljuje sa oružjem.

- Obaviću razgovor sa doktorom u ponedeljak. Tačno je da me je ministarka Grujičić zvala pre par sati. U ponedeljak ćemo odlučiti šta i kako dalje - kazao je direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević.

Foto: Printskrin/Fejsbuk
 

 

Dimitrijević navodi da je on jedan od najboljih stručnjaka u svojoj oblasti u Leskovcu i veoma predan lekar.

Načelnik leskovačke psihijatrije se pravdao time da je često išao na air soft i da su tamo nastale sporne fotografije. On kaže da je poslednji put u rukama imao pravo oružje, pištolj „beretu“, nasleđenu od oca, ali da je davno nestala.

- Pitate se i dalje - zašto? - samo je jedan od komentara koji upućuje na navodne razloge i uzroke dva masakra koji su prethodnih dana zavili Srbiju u crno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike