VMA uvodi dopunski rad da bi građani bili pregledani: Pročitajte kompletno uputstvo kako da zakažete pregled

06.04.2023

12:47

0

Autor: R.M.

Pregledi se rade od ponedeljka do četvrtka a mogu se zakazati svakog radnog dana

VMA uvodi dopunski rad da bi građani bili pregledani: Pročitajte kompletno uputstvo kako da zakažete pregled
VMA - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Vojnomedicinska akademija obnovila je dopunski rad za građane koji žele preglede i usluge lekara VMA po komercijalnim uslovima, saopštila je akademija.

- Pregledi, koji se od ponedeljka do četvrtka od 15.30 do 19 časova obavljaju u preko 20 specijalističkih i supspecijalističkih kabineta Poliklinike VMA, mogu se zakazati svakog radnog dana putem Službe za zakazivanje pregleda VMA. Pored izbora željenog pregleda, građani dobijaju i informaciju ukoliko žele da ih pregleda određeni lekar pa i u skladu sa tim mogu izabrati datum za pregleda - piše u saopštenju.

Zakazivanje pregleda omogućeno je svakog radnog dana od 7.30 do 15.30 putem brojeva telefona 011/3608-498, 011/3609-399, 011/2662-717 ili ličnim dolaskom na Polikliniku VMA.

Cena lekarskog pregleda razlikuje se na osnovu iskustva i staža lekara kao i da li je u pitanju pregled specijaliste, doktora nauka, primarijusa ili profesora određene medicinske grane.

Kompletan cenovnik usluga objavljen je na sajtu Vojnomedicinske akademije.

Ostvareni prihod iz dopunskog rada VMA biće iskorišćen za adekvatnu nadoknadu svim zdravstvenim radnicima angažovanim u poslepodnevnim časovima, pokrivanje troškova održavanja, a ostalo će biti usmereno na nabavke medicinskih sredstava i dalje unapređenje medicinske opreme u ovoj vojnozdravstvenoj ustanovi.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike