Sneg usporava saobraćaj na teritoriji Beograda, Vojvodine, zapadne i jugozapadne Srbije

26.02.2023

06:34

0

Autor: J. S. J.

Sneg usporava saobraćaj na teritoriji Beograda, Vojvodine, zapadne i jugozapadne Srbije
Copyright RINA

Posle više izuzetno toplih dana u Srbiji je osvanulo hladno jutro sa snegom, doduše u pojedinm mestima je temperatura jutro bila i 15 stepeni.

Ipak, vozačima se savetuje oprez.

AMSS je saopštio jutros da je zbog snega smanjena brzina kretanja na teritoriji Beograda, Vojvodine, zapadne i jugozapadne Srbije

Kako se navodi najopterećeniji putni pravci I prioriteta održavanja su prohodni i nema snega. Državni putevi II prioriteta održavanja su prohodni i nema snega.

Na ostalim putnim pravcima III prioriteta održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 centimetara na teritoriji Ivanjice, pa se preporučuje oprezna vožnja. Zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom su na snazi na sledećim putnim pravcima: II A-210 Jošanička Banja - Kopaonik, II A-197 Gornji Dubac - Luke - Ivanjica, II A-197 Kumanica - Preko Brdo - Duga Polјana, II A-198 Odvraćenica - Preko Brdo, II B-409 Kumanica - Gleđica, II A-210 Kopaonik – Rudnica, II A-211 Kopaonik - Jaram i II A-198 Raška - Kuti - Odvraćenica.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije" na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične Policije Srbije dobijenim u 5:15 sati na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema dužih zadržavanja. Teretna vozila na Horgošu na izlazu čekau 180 minuta. 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike