Teretna vozila na Batrovcima čekaju pet sati prilikom izlaska iz zemlje: Evo kakva je situacija na ostalim graničnim prelazima!

11.01.2023

20:25

0

Na deonici Bela Palanka – Pirot odvijaju se radovi na sanaciji klizišta "Osmakovo", a saobraćaj se odvija desnom saobraćajnom trakom uz naizmenično propuštanje vozila

Teretna vozila na Batrovcima čekaju pet sati prilikom izlaska iz zemlje: Evo kakva je situacija na ostalim graničnim prelazima!
Tan2022-8-6_10938154_0 - Copyright Tanjug/Aleksandar Ćirić

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.30 časova na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, a na prelazu Kelebija, na izlazu 180 minuta. Na prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta, na Batrovcima 300 minuta, a na Gradini 180 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila. Na deonici Brestovik - Smederevo (Petrijevo) planirani su radovi 13. januara od 7.30 do 15.30, zbog čega će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na auto-putu E-75 kod petlje Trupale do 13. januara odvijaće se radovi na montaži elastične odbojne ograde u razdelnom pojasu. Zbog toga je zatvorena preticajna traka ka Beogradu, dok se saobraćaj odvija voznom trakom, a radovi se izvode od 7 do 15 časova.

Tanjug/Siniša Kopunović
 

Na deonici petlja Inđija - petlja Stara Pazova u zoni naplatne stanice Stara Pazova, a u smeru ka Beogradu izmenjen je režim saobraćaja zbog radova na rekonstrukciji čeone naplatne stanice Stara Pazova, a radovi će trajati do 15. maja.

Saobraćaj se odvija prema postavljenoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji. Na ulazu u Grocku iz pravca Beograda do 16. septembra od 7 do 17 časova odvijaju se radovi na izgradnji regionalnog vodovoda Makiš – Mladenovac uz naizmenično propuštanje vozila.

Na deonici Bela Palanka – Pirot odvijaju se radovi na sanaciji klizišta "Osmakovo", a saobraćaj se odvija desnom saobraćajnom trakom uz naizmenično propuštanje vozila.

Bonus video

Rina

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike