Stigla zima... Oprezno vozite, a ako idete ka Kopaoniku znajte da ima snega na putevima

10.01.2023

07:34

0

Autor: J. S. J.

JP "Putevi Srbije" je jutros saopštilo da je kolovoz na putu Jošanička Banja - Kopaonik vlažan, a snega ima do pet centimetara

Stigla zima... Oprezno vozite, a ako idete ka Kopaoniku znajte da ima snega na putevima
Ilustracija - Copyright Pixabay

Ulazimo u period u kojima će uslovi za vožnju biti više nalik zimskim, sa temperaturama oko nultog podeljka, kišom i susnežicom u nižim, i snegom na putevima u planinskim predelima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije. 

Promena vremena i prilagođavanje vozača ne teže uslove vožnje, uslovljava duži zaustavni put i proklizavanje vozila u uslovima kada je vidljivost slabija, što donosi česte saobraćajne nezgode i zastoje u saobraćaju.

 

Na putu Jošanička Banja - Kopaonik ima snega do pet centimetara

RTS/Prinscreen
 

 

JP "Putevi Srbije" je jutro saopštilo da je kolovoz na putu Jošanička Banja - Kopaonik vlažan, a snega ima do pet centimetara.

Na ostalim putnim pravcima prvog prioriteta održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet cm na teritoriji Novog Pazara. Preporučuje se oprezna vožnja. 

A na graničnim prelazima...

Prema informacijama Uprave granične policije u 5.15, teretna vozila na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje zadržavaju se četiri sata. Teretnjaci na Šidu čekaju tri sata, a na Horgošu i Kelebiji po dva sata. 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike