GO Zvezdara lider po broju novorođenih beba: Fondacija "Dajana Paunović" nastavlja da svoj fokus stavlja na decu i mlade (FOTO)

24.12.2022

11:26

0

Autor: 24sedam

Čestitam predsedniku opštine i njegovim saradnicima na odgovornoj politici koju sporovode na Zvezdari, istakla je Paunovićeva.

GO Zvezdara lider po broju novorođenih beba: Fondacija "Dajana Paunović" nastavlja da svoj fokus stavlja na decu i mlade (FOTO)
Fondacija "Dajana Paunović" - Copyright Printscreen/Instagram/dajana.paunovic

Fondacija "Dajana Paunović" nastavlja da svoj fokus stavlja na decu i mlade. Direktorka istoimene Fondacije obišla je danas GO Zvezdara na poziv predsednika Vladana Jeremića kako bi imala priliku da novorođenim bebama poželi dobrodošlicu.

GO Zvezdara istakla se po najboljim rezultatima popisa po broju novorođenih beba kada su beogradske opštine u pitanju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic)

 

- Drago mi je da sam na poziv predsednika GO Zvezdara Vladana Jeremića imala priliku da novorođenim bebama poželim dobrodošlicu. Svaki trenutak proveden sa decom oplemenjuje, njihov osmeh i njihova sreća su najvažniji a mi ćemo se zajedno truditi kao i do sada da im to i obezbedimo - kaže Paunovićeva.

Ona je dodala i da nakon objavljivanja demografskih podataka GO Zvezdara ima 13,3 % više populacije na ovoj opštini, što je oko 15.000 ljudi više.

- Čestitam predsedniku opštine i njegovim saradnicima na odgovornoj politici koju sporovode na Zvezdari - istakla je Paunovićeva.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike