Smanjite brzinu kretanja vozila zbog snežnih padavina!

14.12.2022

06:43

0

Vozačima se savetuje da koriste zimske pneumatike, poštuju ograničenja brzine i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu

Smanjite brzinu kretanja vozila zbog snežnih padavina!
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Prema informacijama Puteva Srbije, na auto-putu E-75, u zoni tunela Manajle i Predejane zbog snežnih padavina smanjena je brzina kretanja vozila. Na auto-putu E-80, u uticajnoj zoni tunela Sopot, Sarlah, Pržojna Padina i Progon, usled pojave snežnih padavina takođe je smanjena brzina kretanja vozila.

 Vozačima se savetuje da koriste zimske pneumatike, poštuju ograničenja brzine i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Zbog najavlјenih niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima postoji mogućnost pojave mestimične poledice, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima, navedeno je u saopštenju. 

Teretnjaci čekaju po 4 sata na prelazima

Prema informacijama AMSS, na graničnim prelazima Horgoš i Šid teretna vozila jutros na izlazu čekaju četiri sata. Na graničnom prelazu Batrovci teretnjaci se zadržavaju tri sata, dok na Kelebiji čekaju dva sata. Na ostalim graničnim pelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila. 

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike