Danas hladno i sa kišom u ovim delovima Srbije

09.10.2020

04:34 >> 05:46

0

Minimalna temperatura od 6°C na severozapadu do 14°C na istoku Srbije, maksimalna dnevna od 17 do 21°C

Danas hladno i sa kišom u ovim delovima Srbije
Copyright Foto: Profimedia

U Srbiji u petak jutro vedro, na severu i zapadu hladno, a na istoku i jugoistoku oblačno sa kišom. Tokom dana pretežno sunčano i toplije, posle podne uz umerenu oblačnost, dok se nešto više oblačnosti očekuje na istoku i jugoistoku Srbije. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar, krajem dana u slabljenju. Minimalna temperatura od 6°C na severozapadu do 14°C na istoku Srbije, maksimalna dnevna od 17 do 21°C.

U Beogradu u petak sunčano i toplije, posle podne uz umerenu oblačnost. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura 10°C, maksimalna dnevna 20°C.

U Srbiji u subotu umereno oblačno i umereno toplo. Maksimalna temperatura od 20 do 22°C. U nedelju sunčano. Početkom sledeće sedmice naoblačenje sa kišom i pljuskovima, a biće i vetrovito. Temperatura će biti u padu, javlja sajt weather2umbrella.com.

U Beogradu u subotu umereno oblačno i umereno toplo. U nedelju sunčano. Maksimalna temperatura za vikend oko 20°C. Početkom sledeće sedmice naoblačenje sa kišom i pljuskovima, a biće i vetrovito. Temperatura će biti u padu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike