Opasan izazov na Tik Toku zaludeo srpsku decu: Crtaju šifre po rukama i tvrde da u snu upadaju u drugu dimenziju!

20.10.2022

15:57

0

Ovaj trend postao je viralan među decom

Opasan izazov na Tik Toku zaludeo srpsku decu: Crtaju šifre po rukama i tvrde da u snu upadaju u drugu dimenziju!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Još jedan bizaran trend zaludeo je klince na društvenoj mreži Tik Tok. Pre spavanja na ruci ispišu "f74", a navodno u snu ulaze u neku drugu dimenziju i traže vrata na kojima stoji oznaka "f74", navodno, ako ne pronađu ostaju u toj dimenziji.

Ovaj trend postao je viralan među srpskom decom, mnogi tvrde da su ovo probali i da se ništa nije desilo, dok ima pojedinaca koji tvrde da su nakon ovog izazova završili u bolnici.

Trend se odnosi na sprat ili vrata sa brojem 74 koja će se navodno videti u snovima tokom izazova. Navodno ovaj trend vodi u alternativnu dimenziju u snovima. Izazov se dobija tako što se moraju pronaći ta vrata sa oznakom f74, koja su navodno jedini način na koji se može izaći iz sna.

Ako se ne uoče vrata sa oznakom "f74", korisnici tvrde da će zauvek ostati u snu.

Kako prenose korisnici ove mreže, da bi neko bio deo ovog sna, najpre mora pre spavanja da na ruci napiše crvenim markerom "f74". Korisnici objašnjavaju da se tokom sna, stiže do dugog mračnog hodnika koji ima viša vrata. Navodno se čuju i jezivi zvukovi, ali se korisnik ne sme osvrtati. Korisnici tvrde i da za rešavanje izazova imaju deset sati, odnosno da uoče vrata sa oznakom "f74". Navodno, ako se ne pronađu vrata u tom roku, ostaje se zaglavljen u snovima.

Međutim, ovaj izazov očito služi samo za prikupljanje lajkova i pregleda na mreži, jer mnogi korisnici koji su probali kažu da se ništa nije dogodilo. Tvrde su neutemeljene. Postoje i deca koja su navodno nakon izazova završila na infuziju, međutim, na to su ih druga deca optuživala da izmišljaju i lažu.

Sve u svemu, još jedan izazov koji nema nikakvu svrhu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike