Otac dečka iz Ripnja ispričao jezive detalje: Sina mi je oteo Đavo - dete molilo za pomoć!

31.07.2022

12:41

0

Cela drama dogodila se u noći 24. na 25. jul

Otac dečka iz Ripnja ispričao jezive detalje: Sina mi je oteo Đavo - dete molilo za pomoć!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Otac dečaka kojeg je, kako tvrdi, u Ripnju dok je šetao sa prijateljima napao mladić koga zovu Đavo, ispričao je u jutarnjem porgramu svoju verziju tog događaja.

Cela drama dogodila se u noći 24. na 25. jul, a nesrećni čovek nije imao izbora - dok se on fizički obračunavao sa napasnikom, deca su iskoristila priliku da pobegnu.

- Reci majci da si sa đavolom - ovo su reči koje je svojim maloletnim žrtvama uputio mladić (24), koga lokalci znaju po nadimku Đavo, napasnik iz Ripnja koji je oteo četvoro dece, zatvorio ih u lokalni Dom kulture i maltretirao, tvrdi Pink. On je, kako dalje pišu, decu psihički zlostavljao pod pretnjom da će ih zatvorene držati celu noć do jutra. Pretio im je batinama i govorio da će ubiti i njih i njihove roditelje.

Printscreen/ TV Pink
 

Na svu sreću, jedan od dečaka je uspeo da pusti poruku svom ocu koji je odmah otišao na mesto gde su deca bila zatvorena. Kada je video šta se dešava i kada je Đavo krenuo da ga napadne, očajni otac uradio je ono što bi uradio svaki roditelj – fizički se obračunao sa napasnikom i potencijalnim pedofilom, javlja pomenuti sajt.

Ipak, iako su i ostala deca potvrdila šta se dogodilo, napasnik je, nakon pružene medicinske pomoći, pušten na slobodu, dok će otac, Danijel Ramanović, odgovarati što je pretukao čoveka koji je oteo četvoro dece.

Printscreen/ TV Pink
 

On je do detalja ispričao šta se desilo kobne večeri i kako je, jedva, pronašao svog sina.

- Ušao sam u Dom kulture, sve vreme dozivajući svog sina. Iz mraka je izašao Đavo i rekao mi: “Alo, debilu, šta se dereš? Sin ti nije ovde”. U tom trenutku, začuo sam korake i naišao je moj sin dozivajući me, a onda je Đavo krenuo na mene i potukli smo se. Za to vreme, deca su napustila zgradu – priča otac u “Novom vikend jutru” sa Jovanom Jeremić.

Prema rečima dece, tokom boravka u objektu, Đavo im je pretio da će ih ubiti, da će im pobiti roditelje, da će ih tući, a motiv svega i dalje nije poznat. Posle svega, Ramanović će odgovarati jer je pretukao Đavola.

Printscreen/ TV Pink
 

U program “Novog vikend jutra” uključila se i majka jednog od dečaka koji je takođe kobne noći bio žrtva Đavola. On je uspeo da pozove majku i kaže joj da pošalje pomoć.

- Dete mi je reklo da je sa Đavolom, prenela sam suprugu, on je odmah otišao u Dom kulture. Dete je reklo u policiji da im je Đavo rekao: “Sad ćete upoznati pravog Đavola”. Pretio je Danijelovom sinu da će mu izlomiti telefon i da će ga ubiti. Nije rekao šta je motiv – rekla je za Pink uplašena majka koja, iz straha za svoju bezbednost, nije htela da otkriva svoj identitet.

- Đavo ih je oteo u ponoć, a reči "reci majci da si sa đavolom" nije servirao u smislu "reci majci da si sa čovekom koga zovu Đavo", već "reci majci da si sa sotonom" - pojasnio je Ramanović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Pink

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike