Đurđa nudi visoku novčanu nagradu onome ko pronađe njenog psa Mišku: Pola Srbije je traži, nestala pre devet dana (FOTO)

26.07.2022

13:34

1

Autor: M.P.

Miška je inače vrsta balkanskog goniča - balkanka, a možete je prepoznati po crvenoj oznaci na uhu.

Đurđa nudi visoku novčanu nagradu onome ko pronađe njenog psa Mišku: Pola Srbije je traži, nestala pre devet dana (FOTO)
đurđa đukić - Copyright Privatna arhiva

Đurđa Đukić iz Čačka nudi visoku novčanu nagradu onome ko pronađe njenog psa Mišku koja je nestala pre devet dana, tačnije 5.jula pod još nerazjašnjenim okolnostima.

- Prvobitno sam nudila 500 evra, a sada je ta suma i viša - istakla je ona za 24sedam.

Kako je ispričala ova mlada devojka, Miška joj je bila sve na svetu i svi su je znali u kraju. Iako nikada nije pravila probleme, kako Đurđa priča, postoji jedna osoba koja ju je stalno prijavljivala.

 

 

- Miška je pas koji je bio obožavan od strane dece, većine ljudi i čitavog sastava komšija u zgradi u kojoj živim. Osoba koja je mene već prijavljivala nekoliko puta pod potpuno lažnim i izvitoperenim navodima i iskazima prijavila je ponovo nadležnim organima da moj pas smeta uz mnogobrojne lažne navode. Dan nakon njenog nestanaka - ispričala je Đurđa, dodajući da je osoba, čije ime nije želela da navodi, kada je shvatila da je Miška nestala bila veoma neprijatna.

U prilog tome da je Miška zaista onakva kakvom je ova mlada Čačanka predstavlja, govori i činjenica da ceo grad, ali i šire traži njenog psa.

- Hvala mnogobrojnim judima koji su me kontaktirali, pisali mi, koji su seli u svoje automobile, na svoje bicikle, išli i neumorno tražili mog psa svih ovih dana. Pretraženo je područe Jelice, Jezdine, Ljubića, Ovčar Banje...

 

 

Miška je inače vrsta balkanskog goniča - balkanka, a možete je prepoznati po crvenoj oznaci na uhu.

- Čipovana je, sterilisana, cepljena i očišćena u prihvatilištima za pse u Milićevcima. Imala je crvenu ušnu marku jasno vidljivo na svom uvetu kako bi bila zaštićena od hvatanja upravo od strane šintera i azila - istakla je njena vlasnica.

Đurđa sutra slavi rođendan i nema lepšeg poklona od onog da Miška opet bude u njenom domu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike