Evo šta je u njihovim glavama: Psihološki profil devojaka koje za pare ostvaruju najbolesnije perverzije šeika u Dubaiju!

28.07.2022

18:55

0

Psiholog Snežana Repac smatra da su te devojke odavno u lancu prostitucije

Evo šta je u njihovim glavama: Psihološki profil devojaka koje za pare ostvaruju najbolesnije perverzije šeika u Dubaiju!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Nakon što smo otkrili da mnogo devojaka, pa i onih iz naše zemlje, odlazi u Dubai da bi bogatim šeicima ispunjavale najbolesnije perverzije, stručnjaci su nam otkrili kakav je njihov psihološki profil kada mogu da trpe ponižavanje kakvo je, recimo, vršenje nužde po njima za novac.

Psiholog Snežana Repac smatra da su te devojke odavno u lancu prostitucije, što nikada neće priznati, već će im izgovor biti da se bave, recimo, modelingom.

- Takvi bogataši očigledno više ne znaju šta će sa sobom. Oni tim devojkama zapravo plate da se osećaju bezvredno i beskorisno. Dok, recimo, sado-mazo devojke kupuju lisice i uzbuđuje ih to što je muškarac pasivan i što mogu da rade sa njim šta god hoće, a da on ne pruža otpor. Šeici svoje žene poštuju, pa zato plaćaju druge da bi bile ponižene, i to je teška perverzija. Takve devojke pristaju na to jer ih samo interesuje novac, a prethodno su od svog morala odustale i ne zanima ih šta će biti sa njihovim telom. One su debelo u prostituciji, pa bi za njih u ovom slučaju bilo poniženje to ako ne bi dobile novac. I one to najverovatnije rade uz narkotike i alkohol - kaže Repčeva.

Foto: Pixabay
 

Dodaje da ovakvim ponašanjem žena postaje rob i da je u pitanju klasičan tip iživljavanja.

- To su devojke koje su odavno ušle u prostituciju. One su prošle niz bizarnih radnji zbog kojih verovatno mogu da trpe tako nešto i podnesu ludosti svojih klijenata. Očigledno da je moderan seks postao ofucan i bez emocija. Muškarci koji koriste njihove usluge su očigledno oguglali na lepotu, šminku i obline kod svojih žena, koje neće da ponižavaju, već pronalaze devojke koje su spremne da istrpe sve to za pare. I tako žena postaje njihov rob, što je veliko poniženje za najlepše srpske devojke. To je klasičan tip iživljavanja, a takve muškarce "pali" nedostatak otpora i to što im se ne suprotstavljaju - zaključuje Snežana Repac.

Odlazak mladih devojka u Dubai uvek je praćen dozom sumnje. Iako se kao najčešći razlog navodi bavljenje modelingom, često se radi o prostituciji. Prostitucija je zvanično zabranjena u ovom delu sveta, ali je u praksi situacija izgleda drugačija. Skupa eskort pratnja koja odlazi na jahte bogatih šeika dobija i preko 30.000 dolara za "aranžmane" gde se oni iživljavaju nad tim devojkama.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike