Vlasnica psa zatekla svog ljubimca u ranama: Odnela ga zdravog u pansion za čuvanje, a potom ga zatekla izranjavanog! (FOTO)

07.07.2022

14:51

0

Ona je objavila fotografije na kojima se vidi da pas ima određene povrede

Vlasnica psa zatekla svog ljubimca u ranama: Odnela ga zdravog u pansion za čuvanje, a potom ga zatekla izranjavanog! (FOTO)
pas povređen (1) - Copyright Printscreen/Instagram

Širom društvenih mreža jedna devojka je podelila post u kom je navela kako je svog ljubimca Mokija ostavila u pansion za čuvanje pasa kod izvesne B.P. pre nego što je otputovala na odmor i kada se vratila, navodno ga je zatekla u ranama.

Ona je objavila fotografije na kojima se vidi da pas ima određene povrede (čiji uzroci nastanka još uvek nisu poznati), a potom je zamolila ljude da što više šeruju post koji je okačila.

Dodala je da je pas nakon što je napustio pansion za čuvanje, navodno apatičan, istraumiran, sav u ranama i da urinira krv.

Takođe, navela je da je njen pas od tada postao jako depresivan, kao i da su mu oči upaljene i krvave i da nema snage da jede.

U opisu posta ova devojka je napisala sledeće:

- Dragi ljudi, molim vas da u što većem broju podelite post, kako ova žena B.P.  i ova porodica ne bi uništila više ni jednog jedinog psa. Ostavljen je na čuvanje 24.06  pre našeg odmora , sinoć kada smo se vratili zatečen je u ovakvom stanju. Većina naših prijatelja poznaje Mokija i zna da je to jedan pas koji je velika maza, živi sa troje dece, nikada nikoga nije napao. U startu je bila upoznata sa njegovim osobinama, i znala je i obećala da će pas biti čuvan u kućnim uslovima, tj. da će spavati u stanu. Moki je pas koji ne ostaje sam, i jedini uslov je bio da ga ne zaključava, čuva  u kavezima i maltretira. Čuli smo se sve vreme tokom našeg odmora, govorila je da je sve u najboljem redu, da malo manje jede i da se posvađao sa drugim mužjacima. Sinoć kada sam ga preuzela pas ima vidne povrede, po njušci, svim šapama... Pas je vidno depresivan, nema snage (deluje da je bio pod sedativima). Oči su mu upaljene, krvave. Moskri nije sinoć imao snage da jede. Na sve to njen odgovor je da je pas hiperaktivan. Hvala Bogu da nije bilo prekasno!!! Ne znam još uvek kome se obratiti i šta raditi, ali molim sve ljude da podele ovaj post, kako bi što više ljudi videlo, i kako ova žena i njena porodica ne bi uništili trajno bilo kog psa  koji im je ostavljen na poverenje i na čuvanje. Ne radite poslove za koje niste, ne radite ih, ako ih ne radite sa ljubavlju!!! Sram vas bilo gopođo, ovo je živo biće, ovo je pas. Nek vam se vrati onako kako zaslužujete!!! Menjajte profesiju!!! - napisala je ona na Instragramu, kao i Fejsbuku.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike