Cela Srbija bruji o ovom snimku! Monah Arsenije prekinuo besedu zbog bizarne stvari: "Je l' možemo da ih sredimo?" (VIDEO)

28.06.2022

16:50

0

U kratkom snimku postavljenom na društvenim mrežama, čuje se kako (reč) nebo preseca vriska prisutne dece

Cela Srbija bruji o ovom snimku! Monah Arsenije prekinuo besedu zbog bizarne stvari: "Je l' možemo da ih sredimo?" (VIDEO)
aRSENIJE - Copyright Printscreen/YouTube/ BalkanInfo

Iguman manastira Ribnica, u narodu poznat kao monah Arsenije, dok je držao besedu izrekao je opomenu na račun dece i njihovih roditelja.

- Je l' možemo malo da sredimo ovu decu, ako je moguće ikako? - kazao je on.

U snimku koji je postavljen na društvenim mrežama, čuje se kako reč nebo preseca vriska prisutne dece.

- Vidite, da vam kažem jednu stvar, to je ono što sam pričao juče, znači - deca nam izmiču kontroli. Nekada je ovo bilo nezamislivo da deca ovakvu buku i galamu prave, ovakav nered i ovakvu neposlušnost, znate. Slomili su nas i puštamo deci da rade šta hoće. Ta deca što sad ovo rade biće mnogo nezgodna kad porastu. Nećeš moći da im pisneš ništa. Čuvajte se toga. Ovo je potpuno nenormalno što se dešava. Ovolika buka, cika i piska i da niko ne vodi računa, da ja to moram da kažem... To je već neka... nešto nije u redu - pokazao je protrljavši prstima u potrazi za pravom reči: - Čuvajte se toga - kazao je monah Arsenije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike