Najseksi čistač u Srbiji dobio poziv za "Zadrugu": Mišiće održavam metlom i lopatom, ne treba mi teretana! (FOTO/VIDEO)

09.02.2022

19:00

2

Žene su poludele za ovim zgodnim momkom, a muškarci su ljubomorni zbog pažnje koju dobija

Najseksi čistač u Srbiji dobio poziv za "Zadrugu": Mišiće održavam metlom i lopatom, ne treba mi teretana! (FOTO/VIDEO)
seksi djubretar jovica vasic 0502 2022 (9) - Copyright 24sedam/N.V./I.M.

Radnik Gradske čistoće Jovica Vasić za samo dva meseca postao je zvezda Tik-toka, dao gomilu intervjua, a sada, ekskluzivno za 24sedam, otkriva da je dobio i poziv da uđe u rijaliti.

Jovica Vasić ima 33 godine i radi u JKP "Gradska čistoća" u Beogradu. Tim poslom bavi se već 15 godina, a kako kaže, nije ni slutio da će njegovi snimci izazvati toliku pomamu. 

- Zvali su me pre dva dana u "Zadrugu", i rekao sam im da ću razmisliti. Dvoumim se, ima tu dobrih i loših strana, ne znam kako bih se snašao tamo, deluje mi da su ljudi unutra malo naporni - rekao je Jovica za emisiju “24sedam sa Marom”.

Žene su poludele  za ovim zgodnim momkom, a muškarci su ljubomorni zbog pažnje koju dobija. Snima se kako čisti ulice, uživa sa kolegama na pauzi i vozi se na kamionu, popularnom “đubretarcu”. Kaže da ne ide u teretanu, već da mišiće ima zbog fizičkog rada.

- Telo se samo oblikuje, radim sa crevom, lopatom, metlom, ne treba mi teretana. Radimo u teškim uslovima, i kad je kiša, i kad je sneg - rekao je voditeljki Mariji Atanasković.

Mnoge žene su zainteresovane za njega, ali nam Jovica kaže da je u ozbiljnoj vezi i da ne planira da se “razvodi”, mada su brojne one koje bi se zbog njega razvele. Iz prvog braka ima dve ćerkice, ali one ne koriste Tikt-tok i ne znaju da je tata tamo zvezda.

Kolege ga vole, kažu da je vredan radnik, a ima i zanimljiv hobi - u pauzi voli da ih crta. Njegovi crteži krase baraku u kojoj provode vreme kad nisu napolju.

Od koga dobija čokolade, gde ga možete videti i šta najviše voli kod svog posla, saznaćete ako pogledate novu epizodu emisije “24sedam sa Marom”.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i videa, bez navođenja izvora, autora i embedovanja epizode sa YouTube kanala 24sedam TV.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike