Silikone prvo pokažu njemu, pa mužu: Naš najpoznatiji TikTok frizer otkrio sve tajne posla i RAZBIO JEDAN MIT (VIDEO)

26.12.2021

19:00

0

Marko je frizer sa Petlovog brda, koji od nedavno na Tiktoku deli sve zgode i nezgode iz svog salona, otkrio zbog čega je postao naš najpopularniji frizer na društvenim mrežama

Silikone prvo pokažu njemu, pa mužu: Naš najpoznatiji TikTok frizer otkrio sve tajne posla i RAZBIO JEDAN MIT (VIDEO)
frizer foto 3 - Copyright 24sedam

Marko Stoilkov se bavi frizerskim zanatom već 15 godina i za to vreme je video i doživeo svašta. U salonu se smeju, svađaju, ali i sklapaju prijateljstva za ceo život. 

“Često se dešava da prvo dođu ovde da mi pokažu šta su odradile od plastičnih operacija, pa mužu. Čak sam imao par puta slučaj da sam išao da ih posetim u bolnici, jer su morale da ostanu dan-dva. Toliko smo se zbližili. To je dobra strana posla, jer si non-stop sa ljudima... mislim, nije baš sjajno biti non-stop sa ljudima, ali taj deo je dobar”, rekao je Marko voditeljki emisije “24sedam sa Marom" Mariji Atanasković.

24sedam
 

Njegove doživljaje iz salona je pretvorio u veoma gledane TikTok skečeve, gde ga je za kratko vreme zapratilo 10 hiljada ljudi. Kaže da njegov profil na društvenim mrežama ima i edukativnu svrhu, jer pokazuje ženama šta ne treba da rade. 

“Imao sam problem pošto postoji mit da treba da bude što prljavija kosa za farbanje, to je mit koji se prenosi sa kolena na koleno, svi pričaju o tome. To apsolutno nije tačno, ranije su farbe bile mnogo agresivnije, drugačije se radilo, pa možda od tada to ima logike kad je malo masniji koren manje će da peče farba. To je zbog toga. Ali ranije frizeri nisu toliko bili ni edukovani, nisu toliko baš znali o preparatima i drugačiji su i bili preparati... mnogo agresivniji i drugačije se radilo... ali u današnje vreme gde postoje i zaštite za skalp i svašta nešto, zaista nema potrebe”, objasnio je u emisiji “24sedam sa Marom”.

24sedam
 

Najgore je kad žene kriju šta imaju na kosi, koju farbu ili kanu, jer ako to ne zna frizer može da im sprži kosu i da dođe do hemijskog šišanja.

Da li se ljute dame koje se prepoznaju u njegovim TikTok klipovima, zbog čega mu je salon baš na Petlovom brdu i zašto kana nije dobra opcija, saznaćete ako pogledate novu epizodu emisije “24sedam sa Marom”.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike