24SEDAM NOVI SAD Miloš Vučević najavio nova ulaganja u zdravstvo: "Pandemija je pokazala da snaga jedne zemlje počiva na nekoliko stubova"

23.11.2021

11:49

0

Gradonačelnik Novog Sada sve objavio na Instagram profilu

24SEDAM NOVI SAD Miloš Vučević najavio nova ulaganja u zdravstvo: "Pandemija je pokazala da snaga jedne zemlje počiva na nekoliko stubova"
miloš vučević (6) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada najavio je nova ulaganja u zdrastvo. Vučević je sve to objavio na svom Instagram profilu.

- Pandemija je pred nas postavila brojne izazove i pokazala nam da snaga jedne zemlje počiva na nekoliko stubova a da je zdravstvo jedno od njih - naveo je gadonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

- Upravo zato jačamo naše kapacitete, a posebno u ovim neizvesnim vremenima je važno da se čuvamo i verujemo zdravstvenom sistemu. Adice će uskoro dobiti fantastičan dom zdravlja od 1.000m2, u kojem će moći da se leči najmanje 17.000 građana, a imaće i dve najsavremenije zubarske ordinacije.

- Dosad smo u zdravstvo uložili mnogo - izgradili smo novu zgradu Hitne pomoći, Kovid bolnicu na Mišeluku, rekonstruisali smo Dom zdravlja na Limanu. I tu nećemo stati! Do kraja godine krećemo sa izgradnjom Doma zdravlja u Vidovdanskom naselju, a početkom 2022. sa rekonstrukcijom Doma zdravlja u Novom naselju. Poslovica kaže da je u zdravom telu zdrav i duh, i baš time se vodimo kad ulažemo u zdravlje naših sugrađana - napisao je Miloš Vučević na Instagramu.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Grada Novog Sada. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike