I putnicima "Er Srbije" svetski tretman na aerodromu u Njujorku

05.02.2021

10:24 >> 11:15

0

Avioni Er Srbije od 3. juna će koristiti Terminal 1 njujorškog aerodroma, na kojem su bolji uslovi za putnike

I putnicima "Er Srbije" svetski tretman na aerodromu u Njujorku
Copyright Profimedia

Avioni srpsko-emiratske aviokompanije “Er Srbija” će od 3. juna za sletanje i poletanje koristiti Terminal 1 aerodroma “Džon F. Kenedi” u Njujorku, umesto Terminala 4 na koji trenutno sleću, objavljeno je danas.

Kako je navedeno u saopštenju “Er Srbije”, na Terminalu 1 obavljaju se isključivo međunarodni dolasci i odlasci.

Iz Er Srbija su istakli da će nakon planirane obnove, Terminal 1 biti najprostraniji i najsavremeniji na aerodromu “Džon F. Kenedi”, uz 23 nova “gejta” biće četiri puta veći od postojećeg i obuhvataće prostor trenutnih Terminala 1 i 2 i bivšeg Terminala 3, a putnicima će ponuditi brojne pogodnosti.

Pročitajte još:

– Ponosni smo što se pridružujemo domu svih glavnih internacionalnih avio-prevoznika – izjavio je regionalni direktor “Er Srbije” za Severnu i Južnu Ameriku, Džordž Petković.

Prema njegovim rečima, putnici “Er Srbije” će biti u prilici da uživaju u većem prostoru i manjoj gužvi, a u bliskoj budućnosti, kada se završi obnova, Terminal 1 će biti najraskošniji u celom Njujorku i okolini.

Iz “Er Srbija” su naveli da su počeli sa obaveštavanjem putnika o promeni terminala putem svih kanala komunikacije – sms poruka, veb-sajta i zvanične stranice na društvenim mrežama.

Podsetili su i da “Er Srbija” do Njujorka trenutno leti dva puta nedeljno, četvrtkom i subotom, uz planove da pojača frekvenciju kada se situacija sa pandemijom stabilizuje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike